Hostel Novak Se želite odpraviti nekam na dopust, pa sovražite morje ali hribe? Pridite v Novo mesto kjer se boste počutili kot doma. Prenočišča Vam nudi hostel Novak. V bližini je staro mestno jedro, kjer je cerkev Kapitelj. Tu lahko izveste vse o zgodovini Novega mesta.

V skorajšnji neposredni bližini je reka Krka, ki lepo počasi in umirjeno teče in vijuga skozi staro mestno jedro.  V bližini je grad Otočec kjer se je zaljubilo ogromno ljudi. Grad kjer potekajo velike poroke, reka z labodi ki plavajo in letajo na okoli, in pa najlepši vrt, grajski vrt. Tu se lahko zaljubi kdorkoli, saj je kot mali raj na Zemlji.

Novo mesto Vam ponuja marsikaj naprimer adrenalinski park na Otočcu, ali pa za malo bolj športne stadion Portovald ali pa zunanje in notranje teniško igrišče, imajo tudi dve nogometni zunanji igrišči s pravo travo. Pojdite v 5 minut vožnje oddaljene Dolenjske toplice, kjer bodo z Vami ravnali kot z angelom, sprostite se, pojdite na masažo, ali pa na pohod čez vinske gorice – Straža. Novo mesto Vam in vaši družini ponuja najbolj aktiven dopust v vašem življenju! Hostel Novak vas vabi da prenočite pri njih!