Tomaž GorecIščete osebo, ki zelo rada potuje po svetu? Potem je Tomaž Gorec prava oseba za vas, saj je velik ljubitelj potovanj in avanturist. Obiskal že veliko krajev po vsem svetu. Če vas zanima, kje vse je že bil in kakšni so njegovi vtisi o potovanjih, si lahko preberete članke oz. potopise na www.tomazgorec.si.

Kot smo že omenili, je Tomaž obiskal že veliko krajev po svetu. Bil je že v Indoneziji, Kolumbiji, Maroku, Turčiji v Iranu ter Bosni in Hercegovini, v katero je Tomaž popeljal že kar nekaj svojih prijateljev. Ker pa Tomaž svoje dogodivščine zelo rad deli z drugimi, si lahko na njegovem blogu tomazgorec.si preberete njegove dogodivščine iz potovanj po Svetu. Naslednja destinacija, ki jo ima v planu so Filipini. Če ste zainteresirani za tako potovanje, potem vas vabi v družbo da se na potovanje odpravite z njim.

Poleg tega da je Tomaž velik avanturist je tudi podjetnik. S podjetništvom se ukvarja že vrsto let in s svojimi podjetji dosega vidnejše rezultate. Če vas zanima še več o njem in njegovem delu, potem si preberite njegov blog kjer boste zasledili ogromno koristnih informacij o potovanjih, seminarjih, podjetništvu in drugih zanimivih temah.