Izbira vhodnih vrat je izjemno pomembna. Poleg tega, da boste z njimi poskrbeli za varnost vaše lastnine, boste z njimi prispevali tudi k lepšemu videzu celotnega objekta ter mu s tem zvišali vrednost. Kakovostna vhodna vrata bodo poskrbela tudi za odlično toplotno ter zvočno izolacijo, tako pa prispevala k zmanjšanju stroškov, ki jih vsak mesec namenite ogrevanju. Vhodna vrata so kot ogledalo hiše – opazi jih prav vsakdo, ki vstopi ali odhaja iz vaše hiše. Če vas rustikalni pridih ter tradicija, ki ju les odraža, privlači, so za vas zagotovo primerna lesena vhodna vrata.

lesena vhodna vrata

Na tržišču se pojavljajo različni modeli vhodnih vrat, izdelani iz različnih materialov – PVC, aluminij ter les so materiali, ki se jih za izdelavo vhodnih vrat najpogosteje uporablja. V podjetju Gašper se že vrsto let ukvarjamo z izdelavo lesenih izdelkov, zato verjamemo, da so lesena vhodna vrata ter okna najboljša izbira za vsak dom. Sodobne tehnike obdelave lesa nudijo vrhunsko kakovost končnih izdelkov, ki bodo vašemu objektu služili še mnogo let.

Lesena vhodna vrata Gašper so trdna, stabilna ter ojačana proti zvijanju. Izdelana so po meri, saj je pri izdelavi kakovostnih vrat potrebno upoštevati različne dimenzije, ki se od objekta do objekta popolnoma razlikujejo. Izdelana so v klasični obliki ter omogočajo poustvarjanje pridiha rustikalnosti. Izbirate lahko med enokrilno ali dvokrilno izvedbo, z nadsvetlobami in stranskimi svetlobami. Na voljo imate različne dizajne ter možnost vgradnje zasteklitvenih okvirjev. Izbira barvnega odtenka lesa ter stekla je popolnoma vaša, prav tako pa tudi izbira same vrste lesa. Polnila vrat so izdelana iz masivnega materiala, v katero je vgrajena tudi izolativna sredica.

Ker je varnost primarna funkcija vhodnih vrat, se v podjetju Gašper slednji še posebej posvetimo. V lesena vrata tako serijsko vgrajujemo trikratno zapiralo ter specifična nasadila za enostavno nastavitev. Po želji lahko vgradimo tudi petkratno zaporo ter dodatna varovala ali varnostna stekla, ki jih je skoraj nemogoče razbiti. Lesena vhodna vrata so lahko dodatno opremljena z električnim odpiranjem.