Poroka je poseben dan, ki ga prav vsak par nestrpno pričakuje. Vsaka poročna zgodba je lepa ter posebna, poročni par pa edinstven ter neponovljiv. Ravno zato je, poleg ostalih dodatkov, izbira poročne obleke zelo pomembna. V našem salonu si bomo za vas vzeli čas ter vam namenili vso našo pozornost. Zavedamo se namreč, da je to zelo pomemben dan v vaših življenjih, ko se boste enostavno želeli počutiti kar najbolj samozavestno. Vedno se bomo potrudili ter vam ponudili najrazličnejše poročne obleke, da boste resnično lahko izbrali tisto, v kateri si boste najbolj všeč. Poročne obleke Mod’art so zelo moderne in lepe.

poročne obleke

V našem prodajnem programu boste svoje svečane obleke lahko izbrali tako moški kot ženske. Slednje se boste lahko odločale med različnimi dolžinami, kroji, materiali in detajli prelepih in kakovostnih oblek, moški pa imate na izbiro različne suknjiče, hlače, srajce in telovnike. Seveda nismo pozabili niti na čevlje ter kvalitetno spodnje perilo, tako zanj kot zanjo. Če niste med tistimi, ki bi želeli svojo obleko ohraniti kot prelep spomin, se lahko odločite tudi za njeno izposojo – v našem salonu nudimo tudi to možnost.

Kako izbrati primerno svečano obleko? Priporočamo vam, da pri izbiri poročne obleke upoštevate lokacijo svečanega dogodka. Tako boste lažje vedeli, kaj potrebujete in iščete. Za poroke, ki se odvijajo v cerkvah, najverjetneje ne boste želeli izbrati kratke ter lahkotne poročne obleke, za poroko na plaži pa ne boste izbrali dolgih, togih ter vročih tkanin. Poročni čas je prav tako zelo pomemben, saj boste v zelo mrzlem času potrebovali tudi ogrinjalo oz. plašč. Seveda si boste lahko na podlagi lokacije lahko pomagali tudi pri izbiri stila ter dizajna obleke. Obleko izberite tudi na podlagi vašega okusa ter tako izrazite svoj individualni stil. Pred njeno izbiro si lahko različne poročne obleke ogledate že na spletu, saj boste tako bolje videli, kaj vam je všeč, ter kaj ne. Vsekakor se o njeni izbiri posvetujte tudi s svojimi bližnjimi.