Se srečuješ s težavami, kot so razcepljeni in uničeni lasje, brez leska in moči, dolžina las pa se nikamor ne premakne? Potem beri dalje, saj ti bomo predstavili šampon za hitrejšo rast las, ki poleg učinkovite rasti, pomaga tudi, da bodo vaši lasje videti močni, sijoči in nepoškodovani. Predstavljamo ti šampon, ki je na voljo tudi v Sloveniji. To je šampon za hitrejšo rast las znamke Hairbell, ki je bil izdelan na francoskih tleh. Izdelal ga je inštitut Claude Bell, kjer upoštevajo najvišje standarde. V Franciji je postal pravi hit, zato so ga začeli prodajati tudi drugje po svetu.

šampon za hitrejšo rast l

Za uspešnost izdelka pa so poskrbele stranke, ki so bile zelo zadovoljne z njegovim dejanskim delovanjem. Test je po 30 dneh uporabe pokazal neverjeten rezultat, saj so lasje zrasli za 30% dlje od običajne mesečne rasti las. Zrasli so vse do 4,5 cm. Z pravilno uporabo vam bodo lasje zrasli od 3 do 4,5 cm mesečno, kar je super dosežek, saj v povprečju v enem mesecu lasje zrastejo do 1,5 cm. Šampon je primeren tako za ženske, kot za moške in za vse vrste las, kar mu daje še dodaten plus.

Šampon za rast las Hairbell zagotavlja:

  • mehkobo in sijoč videz vaših las,
  • zmanjšuje izpadanje las, kar preprečuje nastajanje pleše,
  • izdelek bo deloval na vseh vrstah las, ne glede na spol,
  • rast se bo povečala kar za 30% od običajne mesečne rasti.

Poleg šampona Hairbell boste ob nakupu dobili tudi balzam, ki ima vse potrebne sestavine za pospešitev rasti las. Uporaba balzama je nujna za dosego želenih rezultatov.

Priporočljiva pa je tudi uporaba maske za lase, ki je istega proizvajalca, saj boste s tem lase dodatno negovali in nahranili, da bodo nepoškodovani in zdravi.

Navodila za uporabo so napisana v slovenskem jeziku in so priložena pri nakupu.