Pri podjetju Krizant je prodaja kablov in ostalih odpadnih kovin enostavnejša kot še nikoli prej. Cena kablov – preveri jo pri kakovostnem ponudniku – je odvisna od kakovosti kovin. Ponujajo vam hitro in preprosto rešitev za vaše potrebe. Naročilo odkupa ter odvoza odpadnih kablov je pri njih preprosto in hitro. Nudijo izjemno odzivne in prilagodljive storitve. Ko jim zaupate vaše želje, vam zagotavljajo hitre in kvalitetne storitve, ki jih potrebujete, takoj, brez odlašanja.

Cena kablov

Transparentnost in poštenost pri določanju cene kablov

Pri odločitvi za odkup ali prodajo določene surovine je eno ključnih vprašanj cena kablov. Za kable, izdelane iz bakra, je cena kablov zelo odvisna od trenutnih cen te surovine na svetovnem trgu. Pomembno je razumeti, da je baker visoko cenjena kovina, zato cena kablov ni nizka. Vendar pa točno ceno določijo ob samem ogledu kablov, saj nanjo vplivajo tudi njihova sestava, morebitne poškodbe, stopnja onesnaženosti, spremenjene lastnosti in drugi dejavniki. Z njihovimi izkušnjami in strokovnostjo vam zagotavljajo, da bodo za vaše kable ponudili najbolj pošteno ceno na trgu.

Široka paleta kablov za odkup

Pri njih lahko prodate različne vrste kablov, saj odkupujejo kable z bakrenimi in aluminijastimi jedri. Zanimajo jih eno-, dvo- ali večžilni kabli vseh oblik, pri čemer je ključno, kakšno je jedro kabla. Cena kablov je odvisna predvsem od sestave jedra, na primer, če vsebuje bakreni millberry ali mešanico bakra in svinca. Pomembno je vedeti, da ‘olupljeni’ kabli prinesejo višjo ceno kot tisti, ki so še vedno zaščiteni. Pri odstranjevanju izolacije je ključno, da jedra ne poškodujete, zato priporočajo mehansko čiščenje in se izogibajte uporabi ognja.

Varno in okolju prijazno recikliranje z vsemi potrebnimi dovoljenji

Poskrbijo za vsa potrebna dovoljenja in zagotovijo, da bodo vaši odpadki reciklirani na varen in okolju prijazen način. Odpadni kabli se na prvi pogled zdijo le kot kup odpadkov ali nepotrebnih stvari, ki se nabirajo doma, v poslovnem prostoru ali gospodarskem obratu. Vendar pa v teh odpadnih kablih vidijo veliko priložnost. Pokličite jih, da se dogovorite za odkup kablov, saj odkupujejo različne vrste kablov, vključno z bakrenimi, aluminijastimi, svinčeno-bakrenimi in tistimi z vtikači. Prav tako odkupijo internetne in optične kable. Ne odlašajte, ampak jih kontaktirajte, saj lahko na ta način ne samo zaslužite, temveč se tudi znebite kablov, ki vam ne koristijo več. Pri njih poteka prodaja kablov hitro in preprosto.

Enostaven potek odkupa odpadnih kablov

Pri njih je potek odkupa odpadnih kablov preprost in jasen. Ko jih kontaktirate, jim sporočite podrobnosti, vključno s količino ter lokacijo. Če gre za majhne količine, jih lahko sami pripeljete, pri večjih količinah pa pridejo na ogled. Med ogledom natančno določijo sestavo kablov in se dogovorite za ceno. Po opravljenem ogledu vam kable plačajo, bodisi gotovinsko bodisi prek nakazila na TRR, ter jih odpeljejo.