Čistilni servisSi želite imeti lepo urejen dom, ampak vam poleg vsakodnevnih obveznosti kot je služba, skrb za otroke itd. preprosto zmanjka časa za pospravljanje stanovanja? Ob vikendih si pa želite malo oddahniti in svoj čas preživeti z otroki. Potem je čistilni servis prava rešitev za vas. Čistilni servis Cunj`ca se z čiščenjem stanovanj in poslovnih prostorov ukvarja že več kot 10 let, pri čemer so zelo uspešni, natančni in hitri, kar priča tudi zadovoljstvo strank. Za več informacij kliknite tukaj. Čistilni servis Cunj`ca se popolnoma prilagodi vašim potrebam in željam.

Lahko vam stanovanje očistijo enkrat tedensko, enkrat mesečno ali celo pogosteje. Skratka takrat, ko jih potrebujete. Veliko gospodinjstev se odloča za upokojene gospe, da jim vsake toliko očistijo stanovanje, kar njim predstavlja dodatni zaslužek. Vendar te gospe niso ravno najbolj zanesljive, saj nimajo zamenjave, ko so odsotne. Čistilni servis Cunj`ca je specializiran za čiščenje stanovanj in strankam nudi vrhunsko opravljeno storitev v dogovorjenih rokih.

Poleg čiščenja stanovanj nudijo tudi čiščenje poslovnih prostorov, čiščenje večjih površin kot so garaže, nakupovalni centri, skladišča, razna hišniška dela, vzdrževanje objektov ali pa namesto vas uredijo okolico vašega doma (pokosijo travo, pometejo, obrežejo grmičevje, uredijo gredico z rožami itd.), pozimi pa namesto vas skidajo ali splužijo sneg in posipavajo s soljo. Skratka vse na enem mestu. Čistilni servis Cunj`ca vam bo z veseljem v pomoč in vas rešil vsakodnevnega bremena. Hkrati pa čistilni servis Cunj`ca svoje delavce zaposluje že dlje časa, s čimer vam garantirajo za zanesljivo, pošteno in natančno opravljeno storitev. Ne tratite svojega časa s pospravljanjem stanovanja in si zato raje priskrbite čistilni servis. Vi pa se ta čas raje sprostite ali pa ga preživite v družbi najdražjih.