V sodobnem svetu, kjer je poudarek na zmanjševanju ogljičnega odtisa in prehodu na obnovljive vire energije, podjetje EkoFrank izstopa kot vodilni ponudnik energetskih rešitev pri nas!

S svojim poglobljenim znanjem in bogatimi izkušnjami na področju toplotnih črpalk, sončnih elektrarn, ventilacijskih sistemov in hlajenja, EkoFrank strankam zagotavlja kakovostne izdelke in s tem prispeva k trajnostnemu razvoju in izboljšanju kvalitete bivanja.

V nadaljevanju razkrivamo na splošno o ponudbi, ki odgovarja na potrebe sodobnih gospodinjstev in podjetij, za podrobnejše informacije pa vabljeni, da obiščete njihovo spletno stran www.ekofrank.si.

Na splošno o ponudbi

Toplotne črpalke

Toplotne črpalke so srce modernih ogrevalnih sistemov, ki z minimalno porabo energije zagotavljajo maksimalno učinkovitost. Delujejo na preprostem principu – prenos toplote iz zunanjega v notranje okolje.

Podjetje EkoFrank ponuja različne modele toplotnih črpalk, ki so prilagojeni specifičnim potrebam vsakega doma ali poslovnega prostora. Ne le, da njihove toplotne črpalke zmanjšujejo stroške ogrevanja, ampak prispevajo tudi k zmanjšanju emisij CO2, kar je korak naprej k bolj zeleni prihodnosti.

V podjetju za vas izvedejo kompletno vgradnjo toplotne črpalke na ključ in uredijo vso potrebno dokumentacijo za pridobitev subvencije!

Sončne elektrarne

Ko govorimo na splošno o ponudbi podjetja EkoFrank ne moremo tudi mimo sončnih elektrarn, ki predstavljajo investicijo v čistejšo in bolj samozadostno prihodnost. Podjetje EkoFrank strankam omogoča, da z izrabo sončne energije zmanjšate svojo odvisnosti od fosilnih goriv.

Postopek namestitve sončne elektrarne je preprost, s strani podjetja pa stranke prejmejo vso potrebno podporo, od začetnih konsultacij do končne instalacije in vzdrževanja. Povračilo investicije je zagotovljeno s prihranki pri električni energiji, hkrati pa se s tem povečuje vrednost nepremičnine.

Ventilacijski sistemi

V sodobnih novogradnjah in temeljito saniranih objektih, kjer je zračenje omejeno zaradi visoke toplotne izolacije, je ključnega pomena zagotavljanje kakovosti zraka skozi učinkovito prezračevanje.

Odpravljanje odvečne vlage, vonjav, škodljivih snovi in CO2 ter dovajanje svežega zraka je možno z odpiranjem oken ali z uporabo prezračevalnih naprav. Odpiranje oken pogosto vodi do izgube toplote, zato je kontrolirano prezračevanje z vračanjem odpadne toplote preko prezračevalnih naprav najbolj učinkovita in energetsko varčna rešitev.

Rešitev podjetja EkoFrank so ventilacijski sistemi z rekuperacijo, ki zagotavljajo svež zrak v prostoru brez izgube toplote. To pomeni, da med prezračevanjem ni nepotrebnih toplotnih izgub, kar prispeva k energetski učinkovitosti celotnega objekta. Ti sistemi so še posebej primerni za novogradnje in sanacije, kjer je poudarek na visoki energetski učinkovitosti in ustvarjanju zdravega bivalnega okolja.

Hlajenje

Zaradi vse višjih poletnih temperatur postaja hlajenje pomemben del sodobnih bivališč. Ekofrank nudi rešitve, ki so energetsko učinkovite in zagotavljajo optimalno klimo v vročih mesecih.

Ne glede na to, ali gre za enostavne split sisteme ali kompleksnejše rešitve, ki združujejo ogrevanje, hlajenje in prezračevanje, Ekofrank zagotavlja sisteme, ki so prilagojeni specifičnim potrebam uporabnikov.

Zakaj izbrati podjetje EkoFrank d. o. o.

Ustanovljeno leta 2012, podjetje deluje po vsej Sloveniji, tako neposredno kot preko mreže poslovnih partnerjev. Ko govorimo na splošno ponudbi, s katero je zadovoljnih že mnogo uporabnikov, so strokovnjaki na področju sistemov za izkoriščanje obnovljiv virov energije ter ponujajo celovite rešitve za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje.

Podjetje prav tako nudi pomoč pri pridobivanju subvencij EKOSKLADA in vso potrebno dokumentacijo za sončne elektrarne.

Izbira podjetja EkoFrank kot vašega partnerja pri prehodu na obnovljive vire energije prinaša številne prednosti. Od kakovosti in trajnosti izdelkov do celovite podpore strankam skozi celoten proces, od izbire prave rešitve do namestitve in vzdrževanja. Njihova zaveza k inovacijam in trajnostnemu razvoju zagotavlja, da so njihove rešitve ne le ekonomične, ampak tudi okolju prijazne.

Za več informacij lahko z njimi stopite v stik preko njihove spletne strani, kjer so na voljo vsi kontaktni podatki.