HotelIščete namestitev v enem izmed najbolj modernih hotelov v bližini pomembnih kulturnih in zgodovinskih znamenitosti v Sloveniji, da boste lahko načrtovali tudi izlet? Epic Eco hotel group ima pod svojim okriljem 5 najmodernejših hotelov v Sloveniji, in sicer Hotel Epicenter, Hotel Sport, Hotel Kras v Postojni, Hotel Casino Safir v Sežani in Hotel Medno v bližini Ljubljane. V navedenih hotelih boste deležni kakovostnega bivanja in maksimalnega udobja.

Katerikoli hotel ima možnost najema dvorane za poročno slavje, kjer vam nudijo vrhunsko pripravljene poročne menije, živo glasbo, želeno postavitev miz in stolov v prostoru ter samo dekoracijo. Pri sestavi poročnega menija, vam bodo v pomoč vrhunski hotelski kuharji, ki vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri jedi. V hotelu boste ne glede nato, ali želite imeti intimno ali razkošno slavje, bo vaše slavje pod okriljem Epic Eco hotela group nekaj posebnega.

V hotelu je na voljo tudi najem kongresnih dvoran različnih velikosti, ki so primerna tako za poslovna srečanja, prireditve kot tudi razne predstavitev. Vse kongresne dvorane so opremljene s sodobno tehnologijo (videoprojektorji ter dostopom do interneta). Na vašo željo pa vam kuharski mojstri med odmorom pripravijo tudi pogostitev. Hoteli pod okriljem Epic Eco hotela group so v bližini bližini kulturnih in zgodovinskih znamenitosti v Sloveniji kot so Stara Ljubljana, Postojnska jama, Predjamski grad, Lipica in Škocjanske jame. Zakaj bi izbrali prav hotele skupine Epic Eco? Zato, ker so med drugim tudi ekološko ozaveščeni. Elektrika je v sobah je le takrat, ko so v njih gostje. V primeru, da gostje odidejo iz sobe, s kartico prekinejo električno napajanje. V hotelu skrbijo za ločevanje odpadkov ter uporabljajo ekološki toaletni papir ter čistila. In imajo še številne druge prednosti v primerjavi z ostalimi hoteli. V Epic Eco hotel group cenijo pestro naravno okolje, v katerem živimo in ga želijo ohraniti tudi za naše potomce. Skratka obiščite enega izmed hotelov skupine Epic Eco in se prepričajte o njihovi bogati ponudbi.