SkrivnostiErotična trgovina na spletu ni neka sodobna pogruntavščina, saj so tovrstne poslovalnice v razcvetu že več let, vendar pa se o tem ne govori pogosto. Erotična trgovina na spletu je izjemno priročna za vse, saj nudi ogromno izdelkov, ki jih v običajni erotični trgovini zaradi zadrege sicer sploh ne bi prijeli v roke. Na spletu lahko svobodno brskate med izdelki, ki so čudovito razvrščeni po kategorijah, medtem ko je vaše brskanje v fizični poslovalnici, če ne zaradi drugega, že zaradi hitrosti s katero pregledujete stvari, da vas v trgovini ne bi zalotil kakšen znanec in si o vas mislil najslabše, močno oteženo. Na spletu si lahko torej svobodno ogledujete izdelke in si preberete vse o njihovi uporabi, poleg tega pa se vam pri tem zagotovo ne bo nihče nasmihal, ko vas bo v trgovini npr. videl že tretjič v istem tednu. V kategoriji lahko izberete tudi namen izdelka, ki vas zanima in tako skrbno preučite tudi več enakih izdelkov različnih znamk. Kot trgovina z največjo ponudbo slovi trgovina, ki je dostopna preko spletne strani www.skrivnosti.com.

Erotične trgovine na spletu zagotavljajo izjemno veliko mero diskretnosti, saj vam izdelke na dom običajno pošljejo v embalaži, ki ne razkriva vsebine, poleg tega pa erotični pripomočki, kupljeni na spletu, tudi pogosto veliko cenejši od tistih, ki jih kupite v fizični trgovini.

Čeprav je obiskanost spletnih trgovin izjemno velika, pa bi bila slednja še večja, če bi o njej vedeli tudi starejši. Veliko pripadnikov starejše generacije namreč ne zna uporabljati spleta, zato erotičnih trgovin pač ne obiskujejo. Čeprav smo večinoma mnenja, da so starostniki izjemno zadržani glede spolnosti pa slednje sploh ni res, saj naj bi v fizičnih erotičnih trgovinah največ stvari kupili prav pripadniki omenjene generacije. Ker je mnogim nerodno in jih skrbi, kaj si bodo o njih mislili drugi, erotične trgovine nikoli ne obiščejo pa čeprav jih še kako zanima, kakšni so novi izumi na področju intime. Navsezadnje so bili tudi oni včasih mladi.