Otroški vozičkiOtroški vozički spadajo med esencialno otroško opremo in jih uporabljajo prav vsi starši. Že v času nosečnosti novopečeni starši navdušeno obiskujejo otroške trgovine in pregledujejo otroške vozičke, raziskujejo katri voziček bi bil najprimernejši za njihovega prihajajočega člana in kakšen odtenek naj izberejo, da bodo zadovoljni oni in srečen otrok v njem. Nekateri starši želijo, da so otroški vozički strogo usklajeni z otrokovim spolom, drugi izbirajo nevtralnejše odtenke, ki so primerni za oba spola in bi prišli prav za naslednjega otroka, če ne bi bil istega spola kot prvi.

Vsekakor je odločitev za nakup vozička zelo pomembna, ker bomo voziček uporabljali vsaj dve leti in ga dnevno gledali, zato naj bo tudi staršem prijetne barve. Za tiste, ki jih bodo otroški vozički povsod spremljali in jih bodo dnevno večkrat pospravljali v avtomobilski prtljažnik, naj bodo vozički lahki in imajo enostaven sistem za sestavljanje in razstavljanje, da s tem opravilom ne bodo zgubljali preveč dragocenega časa. Otroci, privezani v avtomobilskih sedežih namreč niso preveč srečni, če morajo dolgo čakati, da se jih vzame ven in premakne v voziček. Zato je vsaka sekunda, ki jo prihranite pri sestavljanju vozička še kako dragocena.

Ker se tehnike in uporabljeni materiali venomer spreminjajo in nadgrajujejo, postajajo vozički vedno lažji in enostavnejši za uporabnike. Določeni imajo celo enoročen sistem razstavljanja in sestavljanja, ki ob pomoči hidravlike voziček razstavijo ali sestavijo z minimalno uporabo moči.

Trikolesnik ali štirikolesnik? Težka odločitev, če o vozičkih še ničesar ne veste. Starši, ki uporabljajo ene ali druge, vam bodo povedali prednosti samo za svoj model vozička, ki je po njihovo vsekakor najboljši. Da pa bi se vi prav odločili zase, bi bilo najboljše da oba tipa vozičkov preizkusite. Šele tako boste odkrili, kateri se lepše vozi po vašem občutku. Spletna trgovina Mali vragci omogoča testiranje in ogled otroških vozičkov po predhodnem telefonskem dogovoru, zato ne spreglejte njihove enkratne ponudbe, ki zajema več kot 50 različnih blagovnih znamk. Otroški vozički in ugodne cene – to je res najboljša kombinacija!