Znanje tujih jezikov in tudi maternega jezika je danes v tem globalnem svetu izjemno pomembno pri komunikaciji, kot tudi pri lastni predstavitvi. Med izobraževanjem lahko večkrat naletimo na težave pri učenju ali pa pri razumevanju snovi, zato so nam lahko v pomoč izobraženi inštruktorji. Eden največjih in najstarejših centov za inštrukcije je Horizont, ki uspešno uči in nauči vse generacije, ki se šolajo.

Inštrukcije angleščine

Ponujajo vam inštrukcije angleščine, inštrukcije slovenščine in ostale inštrukcije za osnovne in srednje šole kot tudi za fakultete; na različnih področjih vse od slovenščine, matematike, fizike pa vse do ekonomije, statistike, francoščine. Profesorji in učitelji pri Horizontu učno snov prilagodijo glede na učni načrt šole ter tudi interese in znanje posameznika. Naučili se boste bralnega in slušnega razumevanja, književnosti, pravopisa, zgradbo jezika in še mnogo drugih uporabnih stvari. Prav tako pa je pomembno tudi znanje angleščine, ki je pri večini drugi tuji jezik in se ga učimo že od malega. Vendar nismo vsi strokovnjaki za jezike, zato potrebujemo tudi pomoč pri učenju. Učenja pri Horizontu pa se lahko lotite tudi v dvojicah ali trojicah, tako se boste medsebojno motivirali kot tudi pomagali. Na njihovi spletni strani instrukcijehorizont.si si lahko prebere bolj podrobno kakšen je učni načrt, lahko pa se tudi že danes naročite za inštrukcije, zgolj vpišete osebne podatke in datum, ki vam bi ustrezal.

Horizont se ukvarja še s pripravami na maturo, učenjem za popravne izpite, ponuja pa tudi razne tečaje za posameznike in podjetja ter imajo tudi prevajalsko pisarno, kjer vam bodo besedila z veseljem prevedli in lektorirali. Čim prej jih kontaktirajte in okrepite svoje znanje.