Če bi tudi vi radi, da se vaš otrok nauči kaj zanimivega ter koristnega, vam predlagamo, da svojega otroka peljete na počitnice. Poletna šola je zato še najbolj primerna, saj bodo tam  uživali in se naučili veliko novih stvari. Več o poletni šoli pa si lahko preberete na naslednji povezavi jezikac.si/poletna-sola, kjer boste izvedeli vse potrebPoletna šolane informacije.

Jezikač v sodelovanju s Diners Golf & Country Club Ljubljana ter s Kajak Kanu Klubu Tacen že osmo leto organizira počitnice, ki bodo nekaj posebnega. Vsem mladim gostom bodo prinesle veliko več, kot samo leno poležavanje na soncu ter igre z žogo.

Poletna šola Jezikač je za letošnje poletje pripravil nov športni program za mlade. Sedaj sta na voljo dva različna programa. Eden izmed teh dveh programov je program športnik, ki vsebuje več različnih tečajev v katere se lahko vpišete. To pa so tečaj kajaka, golfa, tenisa ter letos prvič tečaj gimnastike. Drugi program, ki je na voljo pa je program umetnik za vse tiste, ki so bolj ustvarjalni. Cenik ter vse termine najdete na zgoraj dodani povezavi. Poletna šola oziroma programa potekata od ponedeljka do petka od 8. do 16 ure. Vsi programi so primerni za osnovnošolce (za tečaj gimnastike navedeno ne velja, saj poteka na GIB-u v šiški, kjer bo tečaj v dveh oblikah, daljši in krajši).

Med samim poučevanjem tujega jezika bodo otroke razdelili v tri staroste skupine, saj bodo lahko s tem prilagodili zahtevnost učne snovi. V dve starostni skupini pa bodo razdelili otroke za športne skupine ter umetniško ustvarjanje.

Poletna šola vsebuje kar nekaj ur angleškega in nemškega jezika ter vse ostalo kar ponuja vsak tečaj posebej. Za  vse te podrobnejše informacije pojdite na že omenjeno zgornjo povezavo, saj boste izvedeli veliko več. Če boste vašega otroka vpisali v tečaj, bo na koncu prijel spominski DVD, kjer bodo posnete vse aktivnosti. Povemo vam, da bo poletna šola dala vašemu otroku navdih, za celo nadaljnje življenje.