Zlate modne ure, srebrne modne ure, črne modne ure, rumene modne ure, in še bi lahko naštevali v nedogled, ker je ur ogromno in barv tudi. Moja sošolka je šla namreč v trgovino z urami, ker si je imela namen kupiti nekaj modnega in jaz sem seveda šla z njo, ker sva najboljši prijateljici, da ji svetujem in pomagam tudi izbrati, čeprav bo odločitev samo njena seveda. Hodili sva od trgovine do trgovine in moram priznati, da sva našli nekaj res dobrih ur, vendar je rekla, da si bo uro počasi izbirala in da ne bo kupila takoj ene prve ure, da bo malce vse skupaj premislila, ker hoče kupiti nekaj res dobrega in da ji bo tudi res zelo všeč! No in v enem dnevu sva pregledali res vse trgovine, ki imajo kakšne modne ure.

Nato drug dan sva odšli k njej domov in sva po spletu malo brskali ter našli tudi seveda ogromno ur. Nato pa, ko sva vse pregledali sem ji jaz seveda svetovala kaj ji je res ustrezalo, katera je bila lepa na njej in podobno. Naredila si je zato nek ožji seznam katero izbrati. Med top izbranimi je bilo namreč deset ur, sedaj pa hmm, izbrati tapravo uro! Po res dolgem premisleku in dveh sto gramskih pojedenih čokoladah se je le odločila katero bo imela. Odločila se je za eno belo z res lepim nekako kovinskih pasom (spodaj na sliki) ali kako bi rekli, takšen bolj trši pas v glavnem je bil, ne vem, ne spoznam se jaz na te zadeve in si ga je kar preko spleta naročila, saj ji je bila tista najlepša. In tako sedaj vidite, da dobre stvari terjajo svoj čas!

Gledali sva pa tudi ure s silikonskim pasom, pa sem si izbrala tudi eno zase, da sva si delili strošek poštnine. So vam všeč te ure všeč? Meni na začetku sploh niso bile všeč dokler jih nisem videla na eni punci na kateri je ta silikonska ura izgledala mega! Ko sem videla to uro na njej sem si jo preizkusila še sama in od takrat dalje mi je bila res fenomenalna in jo tudi venomer nosim, seveda, če lahko kombiniram z oblačili, ki jih takrat ravno nosim. Kajti ura je belo rožasta in to ne ustreza ravno k vsaki opravi ne. In, ker so mi te silikonske ure postale tako zelo všeč sem si na koncu naročila še eno tigrasto silikonsko uro.

Tudi tale mi je tako lepa, da ne znam opisati z besedami. Sprva ljudje mislimo kako grda je neka stvar dokler je ne preizkusimo, ampak ko pa vidimo to na sebi ali pa drugih pa vidimo kako globoko v zmoti smo bili. Tako je tudi glede oblačil pri meni osebno. Vedno grem čez trgovino na hitro, ker pogledam oblačila tako kot so zložena, jih ne dvignem niti po rokah vlačim, in grem čez trgovino, vendar ničesar ne najdem zase zato sem žalostna. Ampak potem pa vidim neko mojo prijateljico, da ima kakšno res dobro majico in jo vprašam kje jo je kupila in pove isto trgovino v kateri sem bila jaz. Torej vidite, da je včasih res treba vse dobiti v roke, vse pretipati in preizkusiti, da res vidimo, da ni stvar tako slaba, da je v resnici zelo dobra!