Potrebujete prilagojene nalepke po meri za vaše izdelke ali blagovno znamko? Po tisku podjetje Artis Linija vektorsko izreže nalepke po meri po grafično določenih linijah, pri čemer je napaka pri izrezu minimalna ali neopazna. Njihova tehnologija omogoča izrez celo posameznih črk ali številk, kompleksnih oblik z več krivuljami, pri čemer so lahko robovi ostri ali zaobljeni. Izdelava je hitra in stroškovno učinkovita, prilagojena vašim potrebam.

Vsak izdelek potrebuje prilagojeno nalepko, ki odraža njegovo blagovno znamko in informacije. Specializirali so se za tehnologijo, ki nam omogoča izdelavo in izrez etiket po meri, brez potrebe po izdelavi dragih izsekovalnih orodij. S tem lahko ustvarijo vse vrste nalepk po konkurenčni ceni, ne da bi pri tem omejevali vaše možnosti. Pri zahtevnejših oblikah etiket je strošek nekoliko višji kot pri preprostih oblikah, kot so kvadrat ali krog, saj zahtevajo daljši čas izreza. Kljub temu je izdelava takšnih etiket ugodnejša v primerjavi z uporabo izsekovalnega orodja, katerega strošek se lahko giblje med 70€ in 200€ ter več.

Nalepke po meri

Dodelava etikete po vaših željah

Želite, da vaše nalepke po meri izstopajo in pritegnejo pozornost potencialnih strank? Obstaja več načinov, kako to doseči. Lahko izberete inovativen design, ki je bodisi izrazit bodisi minimalističen, ali pa se odločite za žive in polne barve, ki pritegnejo pozornost. Prav tako lahko uporabite tisk zlate ali srebrne barve za prestižen videz, ali pa se odločite za mat izgled nalepke po meri, ki daje naraven in prijeten videz. Možnost je tudi sijaj izgled etikete, ki pritegne pozornost z leskom in prelivanjem barv, poseben izrez etikete, ki se prilagaja vaši zgodbi in ji doda igrivo noto ter parcialno lakiranje etiket, kjer je del etikete sijajnega videza, kljub temu da je etiketa v osnovi mat strukture.

Z vedno večjimi stroški oglaševanja na brskalnikih in socialnih omrežjih postaja ključno, da stranko prepričamo v kvaliteto naših storitev ali produktov. S tem lahko povečamo možnost ponovnega nakupa ali prepričamo stranko, da nas priporoči v svojem krogu ljudi, s čimer zmanjšamo stroške oglaševanja na posamično stranko.

Pomembnost dobro označenega paketa:

Dobro označen paket, produkt ali prostor, kjer nudite storitve, lahko bistveno prispeva k prepoznavnosti vaše blagovne znamke. Nalepke po meri so cenovno ugodno orodje, ki omogoča, da se vaša znamka vtisne v spomin strank. Pri izbiri popolne nalepke pa je ključno, da izstopa in pritegne pozornost, zato je pomembno svetovanje pri izbiri materiala in oblike. Nalepka lahko služi tudi kot učinkovit oglaševalski prostor.

Nalepke kot zaščita pred zlorabo:

Če želite zaščititi svoj izdelek pred predčasnim odpiranjem, ponarejanjem ali kakršno koli zlorabo, je preprosta rešitev uporaba varnostnih nalepk po meri. S skupnimi močmi oblikujete specifičen izgled nalepke s posebno tehniko tiska, ki jo je skorajda nemogoče replicirati. Takšne nalepke so izdelane na varnostni foliji, ki se uniči ob poskusu odstranitve, s čimer preprečuje ponovno zapiranje odprtine ali premikanje nalepke na drug produkt ali mesto.