Ste že slišali za odprto rano na nogi? Še ne, klikni za več informacij in boste videli za kaj se gre. To ni rana, ki se nam zgodo, ko pademo ali si nekaj naredimo. Te rane se naredijo iz drugega razloga in na pogled niso najbolj prijetne. Že na spletni strani lahko vidite fotografije, ki te prav stresejo, mislim da vsak ne more gledat nekaj tako groznega. Vam povem, da je v živo še to huje, ampak če imamo koga doma ali sami nekaj takega se čez čas navadimo. Odprta rana na nogi nas ne sme odvrnit od človeka, prav tako ni nalezljivo.

Navadno za te rane so krive kronične težave, da sploh pride do te težave. Tudi, če nimamo dobre prekrvavitve, tudi, če je motena prekrvavitev zaradi srčnega popuščanja, potem so tukaj srčne žile in še se bi našlo težav. Vse te težave nato privedejo do odprte rane na nogi. Odprta rana na nogi se najprej pojavi v mali obliki, kar se lahko nato širi in širi po nogah. Seveda najboljše je, da obiščemo zdravnika, da pogleda to rano in nam pove kako dalje ukrepati. Lahko si sami pomagamo z raznimi kremami ena od njih je tudi Smrekovit mazilo, ki nam vsaj malo pripomore k lajšanju.

odprta rana na nogi

Odprta rana na nogi se da pozdraviti. Ne se ustrašit, če se to zgodi vam ali vašim bližnjim. Z rednim mazanjem s kremo in seveda vztrajnostjo se bo rana zacelila in ne bo več sveža rana. Ni prijetno gledat rane, ampak ne se odmikat od človeka, ko se mu to zgodi. Mogoče si sam ne bo mogel mazati, zato mu priskočite na pomoč. Odprta rana na nogi je kar boleč pojav, saj morate gledat, da je to odprta rana. Saj ime nam že pove, prav tako fotografije kažejo kako niso najbolj prijetne.