Lasje že stoletja veljajo za simbol lepote in samozavesti. Prve oblike podaljševanja las segajo v antični Egipt, kjer so faraoni in plemiči uporabljali različne materiale, kot so volna in rastlinska vlakna, za podaljšanje svojih pričesk. Skozi stoletja so se metode razvijale, vendar so podaljški postali širše dostopni šele v 20. stoletju. Za tiste, ki morda sanjajo o daljših, gostejših ali bolj voluminoznih laseh, so lasni podaljški postali priljubljena rešitev. Tu lahko izbirate med različnimi podaljški za lase Vipbejba.si.

 

Vrste podaljškov za lase

Danes obstajajo različne vrste podaljškov za lase, ki zadovoljijo raznolike potrebe in želje posameznikov: clip on podaljški za lase (naravni ali sintetični lasje), čop na trak (naravni ali sintetični lasje), čop na sponko (sintetični lasje), clip on fru-fru podaljški (naravni ali sintetični lasje), lasje za spletanje kitk in lasulje iz sintetičnih las.

Med najpogostejšimi so keratinski podaljški za lase, kjer so prameni las pritrjeni s keratinskim lepilom na naravne lase. Keratin pa je beljakovina, ki je podobna naravnim lasem, kar zagotavlja naraven videz. Poleg njih pa so na voljo tudi odstranljivi podaljški, ki jih lahko enostavno pritrdite in odstranite sami. Idealen izbor za tiste, ki želijo spremeniti pričesko brez dolgoročnih obveznosti. Lahko odstranljivi so tudi podaljški, ki se nameščajo z lepilom, saj omogočajo hitro, nezahtevno, predvsem pa enostavno, pritrditev. Če bi želeli podaljšati samo čop ali kito, lahko prav tako vpletete samo pramene podaljškov za lase, v svoje naravne lase. To je bolj trajna metoda, ki zagotavlja naraven videz.

 

Nega podaljškov za lase

S pravilno nego in izbiro primerne metode podaljševanja lahko ljudje uživajo v čudovitih pričeskah, ki izražajo njihov edinstveni stil in osebnost. Pomembno je slediti strokovnim nasvetom ter upoštevati potrebe in zahteve lastnih las, da ohranimo zdravje in vitalnost podaljškov. Najbolj pomembno je nežno česanje. Uporabljajte široke zobe glavnika ali posebne krtače za podaljške, da preprečite trganje in poškodbe las. Pred uporabo vročih orodij za oblikovanje las pa vedno uporabljajte termično zaščito, da preprečite poškodbe podaljškov. Ko lase umivate, izbirajte nežne šampone, balzame in izdelke za nego, ki ne vsebujejo agresivnih kemikalij. Pred spanjem pa poskrbite, da so podaljški za lase popolnoma suhi, da preprečite zapletanje in trganje podaljškov.

Podaljški za lase so postali neizmerno priljubljena možnost za tiste, ki si želijo spremeniti svoj videz ali preprosto doživeti občutek daljših las. Omogočajo vam hitro rešitev za krasno pričesko, brez obiska frizerskega salona, saj jih lahko namestite doma le v nekaj minutah.