Danes se jih vedno več odloča za počitnice v naravi. Nekaj najdete tudi na tej strani https://camp-ing.si/predprostori-baldahini/, mogoče vam kateri pride prav. To pomeni, da ne spijo v hotelu ali apartmaju, ampak raje kampirajo v naravi. Bolj udobno se počutijo ter ob večerih uživajo ob gledanju zvezd. Ker pa je vreme lahko včasih nepravično je dobro da si nabavite predprostor.

predprostori

Predprostori so večinoma namenjeni za avtodome ter avto prikolice za kampiranje. Ker ob večerih je včasih najlepše zunaj občudovat zvezde, poslušat valove morja ali pa svež zrak, ki prihaja z gora. Je pa vreme včasih ne takšno, kot si bi želeli in takrat bi morali it v avtodom ali prikolico. Zato pa nam pridejo prav predprostori, da lahko vseeno uživamo zunaj. Lahko si zamislimo različne predprostore za svoje počitnice. Lahko imamo vse stranice zaprte, kar je zelo primerno za slabo vreme, ali pa samo nekatere strani. Ko se odločamo za predprostor, dobro premislimo in se dobro odločite. Sami najbolj veste kateri predprostor vam pride prav. Predprostori imajo tudi okna, ki pa jih zvečer lahko zakrijete, da vas nihče ne vidi not. Vse predprostore vam naredijo po meri, da točno ustreza vašem avto domu ali prikolici.

Tudi šotori imajo nekateri predprostor. Večji šotori s predprostori so zelo udobni za kampiranje, saj lahko v slabem vremenu uživamo znotraj brez skrbi. Not lahko postavimo mizo ter stole, ter brez skrbi uživamo, zunaj pa lahko dežuje.

Zato so predprostori še kako dobrodošli na počitnicah. Saj nikoli ne vemo kakšno vreme nas čaka. Postavijo se zelo hitro ter lahko uredi vse ena oseba sama. Tako je tudi s pospravljanjem. Cene so pa zelo različne, saj moramo si naredit ga po meri in vsaka mera je drugačna. Zato pošljite povpraševanje ter poleg pošljite mere, da boste dobili ceno za vaš predprostor.