Na današnjih trgih z mnogimi ponudniki podobnih izdelkov in storitev je precej težko tekmovati, če svoje ponudbe ne oglašujemo. Z rednim oglaševanjem se naša ponudba širi med potencialne stranke in doseže mnogo publik. Oglaševanje izboljša vidnost naše blagovne znamke ter poskrbi tudi za večjo lojalnost rednih strank. Podjetja se za večanje svoje prodaje poslužujejo mnogih strategij – redno urejanje svojih spletnih strani, profilov na socialnih omrežjih, organiziranja nagradnih iger ter s pomočjo različnih reklamnih napisov, bodisi v revijah ali na reklamnih panojih.

Reklamni napisi  Enzo so enostaven način oglaševanja naših produktov, saj nam ne vzamejo veliko dela, časa ali denarja. Njihovi učinki se poznajo v vseh delih našega poslovanja. Reklamni napisi so vidni veliko potencialnim strankam. Z njihovo pomočjo dosežemo tudi publiko, ki nima dostopa do spleta in drugih virov oglaševanja.

Reklamni napisi so najbolj učinkoviti, kadar so nameščeni na čim bolj strateško locirane točke, kjer se vedno nahaja veliko ljudi. Med potencialne stranke jih lahko razdelimo tudi v obliki letakov. Na različna mesta jih lahko prilepimo v obliki nalepk, ali pa jih v obliki reklamnih tabel ali panojev namestimo ob ceste ali na parkirišča, kjer se vsakodnevno izmenja velika masa ljudi.

reklamni napisi

Reklamni napisi naj bodo nameščeni tudi na samem sedežu podjetja. Obešeni naj bodo nad vhodna vrata, na zid ali v izložbi. Poskrbite, da bo sam napis viden s čim večje razdalje. Dobro je, da s pomočjo reklamnih panojev označimo tudi bližnjo okolico našega podjetja, da bodo stranke z lahkoto našle tudi pot do poslovalnice.

Reklamni napisi bodo v podjetju Enzo zagotovljeno izdelani kakovostno ter iz ustreznih in odpornih materialov. Naše strokovno osebje bo vaše ideje realiziralo na vizualno privlačen način, ki bo pritegnila oko potencialnih strank. Nudimo vam tisk reklamnih napisov na različne materiale in površine, s pomočjo katerih boste oglaševali vaš posel.

Izdelamo lahko jumbo reklamne panoje po vaših željah. Reklamni napisi so lahko nameščeni v clip clap okvirje ali pa na A stojalo. Reklamni napisi so lahko natisnjeni tudi na različne zastave ali broške. Premislite pa še o tisku vizitk, ki bodo dodatno prispevale k prepoznavnosti vašega podjetja.