Sodni prevodi zahtevajo veliko natančnosti, saj je pomembna prav vsaka beseda. Priporočamo vam, da ničesar ne prepuščate naključju in se odločite za preverjeno podjetje Multilingual, kjer vam jamčimo najvišjo kakovost. Zaposlujemo izkušene sodne tolmače, pooblaščene s strani Ministrstva za pravosodje, saj morajo biti sodni prevodi pripravljeni skladno z vsemi zahtevami.

Prisluhnemo vašim željam

Sodni prevodi pogosto zahtevajo zelo hitro odzivnost, zato vam v najkrajšem času po naročilu pošljemo konkurenčno ponudbo, po potrditvi pa projekt predamo usposobljenemu strokovnjaku, ki vam do 5 strani besedila uredi že v istem dnevu.

Za vse, ki iščete zanesljivega partnerja z odličnimi referencami in izkušnjami, je Multilingual prava izbira. Ob prvem naročilu vam zagotovimo tudi dodaten 10 % popust na celotno naročilo, tako da se lahko prepričate, zakaj je z nami vredno sodelovati. Z veseljem pričakujemo vaš klic ali oddajo povpraševanja.

sodni prevodi

Sodni prevodi – ugodno in s posluhom

Sodni prevodi so zahtevna besedila, pri katerih je nujno zagotoviti natančnost, ustrezno prevajanje terminologije in dosledno sledenje izhodiščnemu besedilu. Pomembno je, da vam sodni prevod pripravi sodni tolmač, pooblaščen s strani Ministrstva za pravosodje.

Priporočamo vam, da vse skrbi prepustite ekipi podjetja Multilingual, kjer sodelujemo z več kot 500 preizkušenimi prevajalci, ki so kos vsem izzivom. Sodni prevod do 5 strani besedila vam lahko zagotovimo že v istem dnevu, zato ne odlašajte s klicem.

Sodni prevodi, prilagojeni vam

Želje naših naročnikov so na prvem mestu, zato vam vedno prisluhnemo in naše storitve prilagodimo vašim potrebam. Če ste v časovni stiski, vam lahko končane sodne prevode dostavimo neposredno na vaš naslov. V primeru večje količine besedil nas pokličite, da vam pripravimo individualno prilagojeno ponudbo.

Sodni prevodi na dosegu roke.

Vedno smo vam na voljo na: 040 817 820 ali info@multilingual.si