Stikala in vtičnice TEM so med najbolj kakovostnimi na trgu in so vzdržljive ter lepega izgleda. Kakovostna stikala in vtičnice TEM so izdelana inovativno, nekoliko drugače, kot druge vtičnice in stikala in sicer so narejeni tako, da se jih da menjati v ohišju ter tudi sestavljati po svoji volji, saj lahko v enem ohišju namestite različne priključne vtičnice pa tudi stikala za vaše luči in druge naprave, kot je ventilator. Obiščite zgornjo spletno strna in se prepričajte v to, da imajo res pestro ponudbo in zanimive rešitve za vsak dom in pisarno ter poslovno stavbo.

stikala in vtičnice TEM

Stikala in vtičnice TEM lahko kupite v kompletu lai pa posamezne dele, če bi jih želeli in kakega razloga zamenjati. Zato so zelo primerne za vgradnjo, ker vam ni treba potem celotne vtičnice ali stikal menjati, ampak le en del, ki je popustil ali vam ni več všeč in ni želeli ga v drugi barvi, kar je seveda možno.

Vtičnice so lahko zelo različne, nekatere so za elektriko za visoko napetost, na primer za kuhinjske stroje, ki delujejo na napetosti 20 V. Potem so še bolj sodobne vtičnice, ki spremenijo to napetost v nižjo zaradi računalniških in podobnih naprav, ki delujejo na primer na 12 V ali 24 V, kot na primer je to v avtomobilu, če kaj priklopite v vtič za elektriko, kjer je ponavadi vžigalnik. Stikala in vtičnice TEM so vseh vrst, ki jih potrebujete.

Stikala in vtičnice TEM so narejene tako, predvsem seveda stikala, da niso hrupna in da se lahko prižiga elektrika z nežnim dotikom. To je pomembno zato, da ne moti drugih v hiši, ko gredo spat in vi ponoči hodite na stranišče ali gledate televizijo in greste kaj iskat v hladilnik. Stikala omogočajo lahko tudi pridušeno svetlobo,  ki jo lahko z gumbom zmanjšate ali povečate toliko, kolikor vam ustreza tisti trenutek, da si naredite prostor bolj prtijeten in romantičen.