Reklamne table, jumbo plakati, meniji, ceniki, koledarji, razglednice, vstopnice, kuverte, darilni boni, dopisni listi, poslovne mape, zastave, pisalni bloki, roll up ali alu stojala, sejemske stene … Vse to so tiskovine, ki omogočajo različne načine oglaševanja vaših izdelkov in ponudb. Če se vam zdi, da se vam je prodaja ustavila oziroma, da imate premalo strank, potem je morda čas, da zamenjate strategijo oglaševanja. Poslovnim karticam dodajte še koledarje, pisalne bloke ali drug promocijski material, ki na nevsiljiv način novim strankam pokaže, s čim se ukvarjate, kje in kako vas lahko najdejo in zakaj ste res super izbira. Če reklamne table niso dovolj, naredite še jumbo plakate, ki bodo morda zajeli širšo množico in tako privabili več strank.

Pod tiskovine spadajo tudi meniji in ceniki, ki so na nek način tudi promocija. Gre namreč za promocijo vaših jedi in pijač v restavraciji ali baru. Tu morate poskrbeti, da so slike res privlačne, ker saj veste, jemo tudi in predvsem z očmi in če boste poskrbeli za res vrhunske slike jedi, potem se gostje tem jedem ne bodo mogli upreti in jih bodo naročili že samo zato, ker res lepo izgledajo. Tiskovine so uporabne tudi na sejmih in drugih promocijskih dogodkih, za kamor so primerna roll up in alu stojala ali pa različne oblike zastav, ki jih postavite pred svojo stojnico. Tako boste bolj opazni in stranke vas bodo lažje našle in se vam približale. Na stojnico dajte še kakšne bonbone ali čokolade za najmlajše in nove stranke bodo zagotovljene.

Če ste v poslovnem svetu novi, potem ste do zdaj najbrž že spoznali, da je promocija ključen del za uspešno poslovanje. Različne vrste tiskovin vam omogočajo, da na različne načine čim več strank opozorite nase in jih prepričate, zakaj bi morali izbrati ravno vaš izdelek ali storitev. začnite že danes razmišljati o promociji!