V ponudbi domofonov na spletni strani comfort-el.com boste našli različne videofone in WiFi domofone, ki bodo ustrezali vašim željam in potrebam. Več o tem kaj je to videofon in zakaj se uporablja, lahko preberete na omenjeni spletni strani. Videofon in WiFi domofon priznanih proizvajalcev Bticino/Legrand je zasnovan na tehnologiji dvožilnega sistema in predstavlja kakovostno rešitev za opremljanje vašega doma s sodobnim domofonskim sistemom, ki omogoča povezavo med zunanjim domofonskim sistemom in eno ali več notranjih enot. Vsak kvaliteten videofon ali video domofon vam omogoča, da sprejmete domofonski poziv v različnih prostorih ter zagotavlja funkcijo medsebojne komunikacije med izbranimi notranjimi enotami, kar omogoča popoln nadzor nad različnimi zunanjimi predeli vašega doma, kot so dovozne poti, vhodi ali bazen.

Videofon Bticino/Legrand za sodobno domofonsko izkušnjo

Domofoni Bticino/Legrand nudijo številne možnosti uporabe, ki omogočajo aktivacijo ključavnic, relejev za razsvetljavo ali druge naprave, pregled kamer, klicanje zunanje enote, tajnico, interkom, preusmerjanje klica domofona na iOS/Android napravo, upravljanje funkcij domofonskega sistema z iOS/Android napravo, povezavo s slušnim aparatom, funkcijo kontrole dostopa s tipkovnico, RFID čitalnikom ali čitalnikom prstnih odtisov in še veliko več. Videofon v ponudbi je zasnovan tako, da nudi prilagojene in vsestranske funkcije uporabnikom. Z njimi lahko nadzirate dom, aktivirate različne naprave in sprejemate klice prek vaše mobilne naprave. Možnosti so resnično velike in prilagojene različnim potrebam in okusom uporabnikov. Pri izbiri vam lahko ekipa comfort-el.com svetuje, da boste zagotovo zadovoljni s svojo izbiro. Če se odločite za nakup katerega koli njihovega domofona, vam nudijo tudi profesionalno vgradnjo, kar pomeni, da vam bo sistem pravilno deloval in boste lahko iz njega iztržili najboljše rezultate.

Prilagojen videofon za optimalno varnost in udobje

Ponudba video in WiFi domofonov vam zagotavlja širok nabor izdelkov, ki jih lahko prilagodijo vašim specifičnim potrebam. Pri izbiri videofona je pametno premisliti, kakšne so vaše navade, kaj bi radi izboljšali in kakšne funkcije so vam pomembne. V ponudbi lahko najdete vrhunski in vzdržljiv videofon z barvnimi kamerami ter več notranjimi enotami, s čimer si lahko zagotovite najbolj optimalno napravo za vaše potrebe. Videofoni, ki jih imajo v ponudbi, so izdelani po najvišjih standardih kakovosti in zagotavljajo varnost. Pri nakupu videofona pri njih vam nudijo tudi strokovno in hitro vgradnjo z namenom, da boste lahko čim prej uživali v vaši novi napravi, ne da bi morali poskrbeti še za dodatno delo. Njihov cilj je, da ste s svojim nakupom popolnoma zadovoljni in da si zagotovite videofon, ki bo ustrezal vašim željam in bo zadovoljil vaše potrebe po varnosti.

Videofon

Celovito svetovanje in vrhunska podpora pri izbiri video domofona

Če potrebujete pomoč pri izbiri, ali želite personalizirano ponudbo za vaš novi video domofon, so vam na voljo. Ekipa strokovnjakov je opremljena z najnovejšimi znanji na področju tehnologije in vam lahko zagotovi celovito svetovanje pri pravi izbiri naprave za vaše potrebe – tako pri izbiri videofona ali WiFi domofona kot pri storitvah. Zavezani so k zagotavljanju izdelkov vrhunske kakovosti in storitev, ki bodo popolnoma izpolnile vaše potrebe. Ves čas skrbijo, da nadaljujejo z razvojem in rastjo na področju tehnične opreme, zato vam lahko zagotovijo najboljše izdelke, ki so na voljo na trgu. Če jih kontaktirate, vas bodo kontaktirali v najkrajšem možnem času, da vam lahko pomagajo in vas seznanijo z vsemi pomembnimi podrobnostmi in informacijami, ki vam bodo pomagale pri izbiri vašega novega video domofona.

Raznolika izbira domofonov priznanih proizvajalcev – najdite popolno rešitev za svoj dom ali pisarno

V ponudbi najdete domofone za hiše in pisarne priznanih proizvajalcev, kot so Bticino, Legrand in Doorbid. Bticino predstavlja napreden in nadgradljiv domofon, izredno kvalitetne izdelave ter plod evropskega inženiringa in proizvodnje z mnogimi referencami po Evropi. Namenjen je za eno ali dva stanovanja, hišo ali pisarno. Gre za izjemno kakovosten domofon s kamero, ki postaja vse bolj priljubljen pri uporabnikih. Legrand pa predstavlja hišni video domofon, primeren za vse, ki iščejo preprosto in sodobno rešitev za svoj dom.

Razširjena funkcionalnost domofonov za sodoben način življenja

Domofoni so se v zadnjih desetletjih močno razvili in njihova funkcionalnost se je bistveno razširila. Čeprav so bili sprva uporabljeni le za klasičen poziv in avdio pogovor z osebo na vhodu, pa nam danes omogočajo veliko več. Video domofoni oz. domofoni s kamero vam omogočajo video pogovor. S pomočjo notranje enote lahko odgovorite na poziv in hkrati vidite, kdo stoji pred vrati. Posebej napredni so WiFi domofoni, ki na vaš mobilni telefon prikažejo poziv in sliko pred vašimi vrati in vam omogočijo odpiranje vrat od kjerkoli in kadarkoli. Ti video modeli omogočajo tudi priključitev dodatnih kamer, s katerimi lahko uporabnik nadzoruje dogajanje v hiši in na dvorišču.

Notranje enote se lahko razlikujejo glede na LCD zaslon, enoto za prostoročno upravljanje ali slušalko. Preko notranje enote lahko odpirate več vrat, kot so vhodna vrata, zapornice ali dodatna vrata, in osvetlite stopnišče. Interkom vam omogoča komunikacijo med notranjimi enotami v stanovanju, kar uporabnikom omogoča klicanje drug drugega in medsebojno komunikacijo. Pametni domofoni so izjemno priljubljeni pri ljudeh, ki ljubijo sodobno tehnologijo. Ti domofoni se lahko integrirajo z drugimi pametnimi napravami in vam omogočajo upravljanje luči, senčil, ogrevanja in zalivanja preko notranje enote ali telefona.