Vlečne kljukePodjetje KML Kogovšek nadaljuje tradicijo družinske obrti. Sicer se je vse začelo s kovaško obrtjo, danes pa ima podjetje delavnico, za izdelavo dodatne opreme za različna vozila, ki je sodobno strojno opremljena. Ekipa omenjenega podjetja vam bo svetovala pri opremi vašega vozila in hkrati upoštevala vaše želje, poleg tega pa bo poskrbela za kakovosten izdelek in zmontirala v najkrajšem času. Končni cilj podjetja je zadovoljnost vas in vašega avtomobila.

V prodajnem programu KML Kogovšek boste torej našli tudi vlečne kljuke oziroma vlečne naprave. Podjetje namreč izdeluje in montira vlečne naprave za vse tipe oziroma vrste vozil, katerih nosilnost je do 3500 kg. Za snemljive vlečne naprave je značilen sistem odvitja dveh matic. Ta sistem je enostaven, zmore velike obremenitve, poleg tega pa niti ne potrebuje vzdrževanja.

Prilagodljivost omenjenega sistema vlečne naprave poskrbi tudi za to, da se vidnega dela zadnjega odbijača ne reže. Po odstranitvi vlečne kljuke se vlečne naprave niti skoraj ne opazi, ampak bosta opazna le dva pritrditvena nosilčka, ki sta za odbijačem. KML Kogovšek vam ponuja možnost dobave vlečnih kljuk na patent ali pa tudi originalne nevidne vlečne kljuke. Pomembno je omeniti tudi to, da imajo vlečne kljuke varnostni sistem zaklepa na ključ.

Posebnost podjetja KML Kogovšek je tudi tovorni program. Izdelava in montaža vlečnih naprav velja za vse vrste vozil, torej za tovorna, dostavna in počitniška vozila, poleg tega pa tudi za vozila, ki prevažajo potnike. Tu naj omenimo še to, da vlečne kljuke sedaj ni več potrebno snemati iz vozila, saj se odstranjen člen, ki je prej to zakonsko predpisoval.

V kolikor se zanimate za vlečne naprave, je torej priporočljivo, da obiščete spletno stran podjetja KML Kogovšek, ki vam bo z veseljem odgovorilo tudi na vsa vaša vprašanja in vam nudilo strokovno pomoč pri izbiri in montaži vlečnih naprav. Podjetje pa boste našli tudi na Facebooku.