Če se soočate z vnetji sečil, med katerimi je najpogostejše vnetje mehurja, ki ponavadi nastane zaradi okužbe z bakterijami veste, da je občutek lahko precej neprijeten in tudi malce boleč. Sindromi vnetja so pekoč občutek pri uriniranju, pogosta in nenadna potreba po uriniranju, moten urin in pa krči v mehurju. Kako naravno nad vnetje mehurja, brez zdravil, ki še dodatno rušijo naravno floro notranjih organov? Tablete Canephronso zdravilo s tradicijo, rastlinskega izvora, vsebujejo zel navadne tavženetrože – Centaurium erythraea, list rožmarina – Rosmarinus officinalis in korenino luštreka – Levisticum officinale, kar so vse sestavine, znane po tem da blagodejno vplivajo na težave pri vnetjih sečil.

vnetje-mehurja

Tablete Canephronso učinkovito zdravijo vnetje mehurja, tako da uničijo bakterije in povečajo količino urina ter na tak način izboljšajo izpiranje sečil, ublažijo pekoč občutek pri uriniranju in blažijo krče v trebuhu. Hkrati z zaviranjem razmnoževanja bakterij preprčujejo nadaljnji razvoj vnetja. Tablete se lahko uporabijo kot dodatek k antibiotiku, lahko pa se jih uporabi tudi samostojno. Raziskave se pokazale da se vnetje mehurja in sečil pozdravi veliko hitreje in učinkoviteje, če se poleg antibiotika uporabi še zdravilo Canephron in sicer se doba zdravljenja zmanjša celo do polovice, torej iz 10 na le 5 dni. Vzorci kažejo tudi, da se vnetje mehurja pri bolnikih, ki so uporabili Canephron veliko redkeje ponovi.

Sicer pa je tako ali tako splošno znano, da se v naravi najde “rožica za vsako bolezen” in res narava ponavadi poskrbi za vse, tako da je edino logično, da se v naravi najde tudi pomoč, da se pozdravi vnetje mehurja. Naravna zdravila namreč telo ozdravijo škodljivih bakterij veliko bolj po naravni poti in dosti manj invazivno kot zdravila polna kemije, pridelana v laboratorijih. Naravna zdravila delujejo v sožitju z naravnim ravnovesjem v telesu in ga ne rušijo, kot pa umetne zadeve. Poleg tega narava deluje tako, da s svojo zdravilno močjo odpravi vzroke obolenja, ne pa jih le prikrije težavo in odpravi le sindrome. Na ta način se bolezen kot je vnetje mehurja lahko zelo hitro ponovi, če pa se vzroke odpravi naravno, je možnosti za ponovno obolenje dosti manj.