Avtomobilski nadstreškiZagotovo ste izgubili že kar nekaj živcev, ko ste pogledali skozi okno in videli kako po vašem avtomobilu pada toča, vi pa ste to le nemočno opazovali. Verjetno vas je tudi že na vse zgodaj zazeblo v roke ko ste morali čistiti zamrznjena vetrobranska stekla. Če se vidite v katerikoli od omenjenih vlog, potem so avtomobilski nadstreški ravno pravšnji za vas. Pred  leti so vsi gledali, da je ima nepremičnina garažo, da se je vozilo pospravilo v njo, danes pa ima skoraj vsaka družina že dva avtomobila ali več in tedaj nastane problem.

Avtomobilski nadstreški veljajo za zelo priljubljene, saj je vedno več nepremičnin opremljenih z njimi. Običajno se ljudje odločajo za nadstreške iz lesa oziroma jekla. Kateri material je boljši vam bi težko odgovorili. Les je narave in k vaši nepremičnini pripelje toplino in domače vzdušje. Jekleni avtomobilski nadstreški pa ne potrebujejo vzdrževanja in tako z njimi kasneje nimate nikakršnega dela. Ko boste izbirali material se malo ozrite okoli sebe in se odločite za tistega, ki bo bolj sovpadal v okolico.

Pri odločitvi o izbiri nadstreška pa je tudi pomembno kakšno vrsto kritine želite imeti. Lahko se odločite za poševno streho s klasično kritino, ali pa izberete ravno streho, ki jo lahko nadgradite. Ravna streha je lahko betonska, na kateri si uredite večjo teraso, lahko pa je tudi lesena, na katero nanesete okrasni pesek ali travo. Vse je odvisno od vaših želja.

Avtomobilski nadstreški pa imajo lahko en del nadgrajen v lopo kamor boste shranjevali orodje, ki ga potrebujete za urejanje okolice hiše. Ko se odločate za izvajalca vam svetujemo da pregledate njegove reference, saj so avtomobilski nadstreški tisti, ki jih ne boste menjavali na vsakih nekaj let, temveč bodo ostali pri vaši hiši daljši čas.