Ste tik pred prenovo vašega stanovanja ali hiše ali ste morda v fazi gradnje hiše in razmišljate, da bi v svojo nepremičnino vgradili PVC okna? Zagotovo potrebujete številne nasvete, ki vam bodo pomagali pri izbiri oken. Najpomembnejše je, da izberete pravo razmerje med ceno in kvaliteto. PVC okna danes ponuja že ogromno število podjetij, vendar morate biti previdni.

PVC okna

Podjetje Finestrum pri kateremu lahko naročite PVC okna, velja za eno najbolj zanesljivih pri nas, čemur pričajo številni certifikati, ki so si jih pridobili. V ponudbi imajo PVC okna z dobro toplotno in zvočno izolacijo. Izbirate lahko med raznimi profili PVC oken, ki omogočajo najvišje toplotne prihranke, hkrati pa preprečujejo vdor hrupa iz okolice v vaše stanovanje. Poseben poudarek je namenjen tudi varnosti. PVC okna imajo tudi več točkovni sistem zaščite proti vlomom. Poleg profilov je pomembna tudi kvaliteta stekla ter okovja, na katero v podjetju Finestrum niso pozabili.

Izbirate lahko med dvojno in troslojno zasteklitvijo. Pri trojnih steklih Morajo imeti PVC okna dovolj močne profile in okovje, saj stekla predstavljajo veliko obremenitev. Kakšna stekla izbrati ali dvo ali troslojna je odvisno od lege nepremičnine in seveda vaših želja. Troslojna stekla so izjemno priporočljiva pozimi, saj zadržijo ogromno toplote v stanovanju, pomanjkljivost pa je le ta, da v prehodnih mesecih spustijo v vaše stanovanje nekoliko manj toplote kot dvoslojna. Prav tako prepuščajo v stanovanje manj svetlobe kot dvoslojna okna.

Za tiste bolj zahtevne, pa so na voljo tudi PVC okna z dodatki aluminija na zunanji strani. Gre za bolj obstojne profile, ki se uspešno upirajo zunanjim vremenskim vplivom. V podjetju vam poleg oken nudijo tudi senčila, garažna vrata, notranja vrata ter razne možnosti zasteklitev sten.

Za več podrobnosti jih lahko kontaktirate preko telefonskih številk, elektronske pošte ali kontaktnega obrazca, ki ga najdete na njihovi spletni strani.