Brazilska depilacijaBrazilska depilacija je odstranjevanje dlačic za daljše časovno obdobje.

Postopek depilacije poteka na naslednji način. Najprej morate imeti dlake dolge vsaj pet milimetrov, nato Vam jih odstranijo z voskom Perron Rigot, ta je mlačen in tekoč. Vse poteka dlje od navadne depilacije, saj je učinek na kožo boljši in seveda manj boleč. Vendar na koncu potrebuje koža dan ali dva, da izgine rdečica. Proti rdečici pomagajo losjoni in hladilna mazila, ki jih imate na voljo pri kozmetičarki.

Brazilska depilacija Vam omogoča gladko kožo do tri tedne. Reden obisk kozmetičarke, Vam bo pomagal upočasniti rast dlak do 6 tednov.

Primerna je za ženske in moške, ki želijo biti urejeni od glave do pet. Vsaka ženska želi biti urejena še posebej poleti, ko se začne kopalna sezona in se je potrebo pripraviti na poletna oblačila ter kopalke. Brazilska depilacija pa ne pomeni, da morate ostati popolnoma brez dlak. Lahko si namreč zamislite trikotnik ali nekaj čisto drugega po vaših željah. Ženske, ki obiskujejo depilacijo, se počutijo zapeljivo.

Brazilska depilacija Vas že čaka v kozmetičnem salonu Neguj.Se, kjer bodo za Vas poskrbeli, da se boste počutili odlično in udobno. Na voljo ni samo brazilska depilacija temveč imate še dolgo trajno odstranjevanje dlak.