Optika Moj OptikOptika Moj Optik ima za Vas izdelana očala iz najvišje izmerjene kakovosti. Nudijo Vam še pestro izbiro kontaktnih leč in modernih korekcijskih okvirjev.

Zaposleni imajo več let delavnih izkušenj, saj zato imajo svojo vizijo: poskrbeti za kvalitetno in dobro izboljšanje vida vsakega posameznika. Glavna naloga, ki jo ima optika moj optik je: skrb za boljši vid in zdrave oči.

Kako dobro vidite ali so vaše oči zdrave? Vam bo to vse opravil strokovnjak na očesnem področju Emil Oblak. Optika Moj Optik sodeluje z specialisti, saj v primeru znakov bolezni oči Vas takoj napotijo k njim.

Na pravilni način Vam izmeri očesne podatke ter pomaga pri izbiri okvirjev in stekel.  Bo za Vas to izvedel Marko Žlender z več letnimi delovnimi izkušnjami.

Optika Moj Optik ima za Vas brezplačne meritve in kupon v vrednosti 100€, ki velja kot popust pri nakupu progresivnih stekel za blizu in od daleč. Pregled vida je pomemben saj tako bodo vaše oči ostale zdrave. Priporočamo Vam, da ga opravite na vsake dve leti. V kolikor imate težave prej, Vam svetujemo, da pojdite takoj.

Temveč optika moj optik ima za Vas več vrst različnih očal kot so: sočna, športna, progresivna in specialna očala. Vsaka iz med naštetih imajo vgrajena dvožariščno ali enožariščno steklo, ki so za gledanje od blizu in daleč. V kolikor boste želeli kontaktne leče ali pregled vida ima optika moj optik vse to za Vas po ugodnih cenah. Cena  prvega pregleda kontaktnih leč stane 50€, drugič bo cena 35€ ter pregled vida je 40€.