V Sloveniji imamo kar precej pridnih in izkušenih čebelarjev. Da pa dobimo pridelke, ki jih nato čebelarji dodelajo pa so krive naše čebele. Vse skupaj se imenuje čebelarstvo, lahko bi rekli, da je to tudi en poklic. Čebelarstvo Medeni zaklad, ki jih najdete tudi na spletni strani so eni izmed mnogih, ki so pri nam že dolgo na tržišču. Ponujajo vam ogromno različnih izdelkov, ki so vsi naravni, brez dodatnih barvil ali česa podobnega. O njih si lahko ogromno preberete na spletni strani, prav tako lahko kupite na tej spletni strani njihove izdelke.

Kot sem omenila čebelarstvo je poklic in je kar velik povem. Ne pridelajo vsega kar vidite čebele. One so samo del tega kar lahko kupite. Glavni krivec nato, da vse nastane je čebelar, ki mora delo z veseljem rad opravljati. Čebelarstvo je vse kar se dogaja okoli čebel in nadaljnjega dela do končnega izdelka. Čebelar lahko vsak postane, ki ga to delo zanima in ima veselje do dela. Lahko obiščete katerega čebelarja, ga vprašate, če vam pokaže kako se prideluje med in drugi izdelki. Če se vidite v tem, da vas res to bo nato zanimalo, poiščite kakšne tečaje in se udeležite.

čebelarstvo

Čebelarstvo je zanimivo delo. Vse morate opravljati s srcem, če hočete da bo med res okusen in dober. Medeni zakladi so lahko vzor marsikomu v Sloveniji. Lahko rečemo, da so družinsko podjetje, saj se je s čebelarstvom ukvarjal že njegov oče. Čebelarstvo je pri njih tradicija in delo s srcem in okusom. Vsako delo je cenjeno in vemo, da moraš vložiti kar precej časa in truda, da ti uspe. Tudi tukaj je enako, tudi za čebele morajo skrbeti, da nam lahko dajo to kar potrebujejo za izdelke. Pri njih kupite vse izdelke ročno izdelane, brez dodatnih arom in barvil. Prav tako lahko vidite naravne sveče iz čebeljega voska, zato so tako lepe naravne rumene barve.