pin up

Potrebujete posterje, ki bodo predstavili vaše izdelke, oz. povabili obiskovalce na vašo prireditev ali koncert? Potem so posterji Magma medie zagotovo dobra ideja za dvig prepoznavnosti, saj so natisnjeni zelo kakovostno, hitro in cenovno ugodno. V primeru, da naročite več kot 500 kosov plakatov formata B2, so vam posterji na voljo že po izjemni ceni 0,5 €/kos. Ob tej priložnosti povejmo še, da že oblikovane posterje v podjetju Magma media natiskajo in uredijo v enem dnevu. Zato, če potrebujete posterje, potem jih kontaktirajte preko njihove spletne strani in jim pošljete povpraševanje, z veseljem vam bodo odgovorili in vam predstavili ponudbo.

posterji
Posterji lahko izgledajo natanko tako, kot ste si zamislili.

Zakaj so posterji odličen promocijski material?
Posterji so eden izmed najbolj učinkovitih načinov, da ljudi opozorite na svoje podjetje, vaše storitve in izdelke. Ko so enkrat izdelani in natisnjeni, se vam z njimi ni treba več ukvarjati: lahko jih samo postavite kjerkoli želite oglaševati. Posterji so taka vrsta oglaševanja, ki ne zahteva nenehnega truda in posodabljanja, no vsaj dokler so informacije na plakatu relevantne, je primeren za oglaševanje in se vam z njim ni treba posebej ukvarjati.

Posterji – kaj jih odlikuje?
Dober plakat odlikuje učinkovito in estetsko dodelano grafično podobo; na njem najdete vse ključne informacije, kot so: ime podjetja, logotip, vaše najboljše storitve, morebitne akcije in aktualne ponudbe, privlačen slogan, ki je hitro zapomljiv. Pomembno je, da plakat ne natlačite preveč z vsebino, vključite le tiste elemente, ki imajo smisel, da so nujno dodani.

Posterji – potrebujete pomoč pri grafičnem oblikovanju?
Potrebujete posterje, veste, kako bi bili oblikovani, a nimate grafičnega oblikovalca, ki bi vam posterje oblikoval? Ni problema, kontaktirajte podjetje Magma media in njihova grafična ekipa vam bo z veseljem priskočila na pomoč pri oblikovanju posterjev. Izdelajo vam lahko tudi logotip, če ga slučajno potrebujete, zato ne odlašajte in jih kontaktirajte.