HP tonerji se dobijo v specializiranih trgovinah z računalniško opremo ali na spletu v spletnih trgovinah. Originalni HP tonerji so precej dragi, ker gre za znano blagovno znamko tiskalnikov, ki jo poznajo vsi in največkrat kupujejo. Verjetno ste med njimi, če ste hoteli imeti kakovosten tiskalnik, ste izbrali HP-ja. Niste pa vedeli, da obstajajo nadomestni tonerji zate tiskalnike, ki je tudi priznana znamka tonerjev, vendar je bistveno cenejša od originalnih. Tudi za desetkrat so lahko taki tonerji cenejši lai večkrat, ker lahko dobite čisto napolnjene in je v njih dosti več prahu oziroma črnila, kot v originalnih. Zato tudi dlje zdržijo.

HP tonerji

HP tonerji tako postanejo izjemno cenovno dosegljivi vsakomur in z njimi lahko natisnete veliko kopij. Nadomestni tonerji so ravno tako kakovostni, le  da jih polni drug dobavitelj. Drugače so enaki in morebiti imajo čipe za resetiranje, kar pomeni, da se taki tonerji lahko uporabijo večkrat. Tudi to je še ceneje kot original in ekološko bolj sprejemljivo, ker se tonerji ne zavržejo ampak obnovijo in ponovno uporabijo. To pa je super za planet, ker se s tem ohranja in se smeti ne proizvajajo, k temu pa pripomorete tudi vi.

Originalni HP tonerji so narejeni za to, da se dobro zaračunajo in podjetje na njih služi, ker so tiskalniki dejansko dokaj poceni. Že če kupite dvakrat originalne  tonerje tiskalnik takoj preplačate. Zato res priporočamo in vam naa srce polagamo, kupiti nadomesten tonerje, ki so res veliko cenejši in enako zmogljivi ter kakovostni, kot originalni HP tonerji.

Ko jih boste začeli uporabljati, boste zelo zadovoljni, veliko bolj, kot ste bili do sedaj, kajti veliko boste prihranili denarja in ga boste lahko kam drugam vložili. Nadomestne tonerje pa dobite lahko za katere koli  vrste tiskalnikov, za laserske in brizgalne, za majhne in velike ter tudi za kopirne stroje. Sledite zgornji povezavi in si poglejte ponudbo.