Marsikdo misli, da je izdelava spletnih strani dan danes kratko enostavno in neorganizirano delo, ki ga v večini opravi računalnik, vendar se zelo moti. Za lepo izdelano in vizualno atraktivno spletno stran je potrebno veliko vloženega truda in časa in razmišljanja ter na koncu tudi programiranja, da stran deluje učinkovito in hitro kolikor se le da. Izdelava spletnih strani je pri mnogih podjetjih obravnavana zelo resno saj je v tem smeri poslu tudi kar nekaj denarja.

Pri izdelavi spletnih strani je pomembno ogromno stvari. Vse od vsebine (slike, videi) spletne strani do tehnologije spletnih strani (hitrost nalaganja) , interakcije (dvosmerna komunikacija: ankete, nagradne igre) in seveda skoraj najpomembnejše trženje spletnih strani (pridobivanje obiskovalcev). Vse te funkcije in še mnogo drugih vam ponuja podjetje imenovano Mandu d.o.o., ki se nahaja v Radovljici. Imajo bogato paleto storitev v povezavi s spletnimi stranmi: izdelava spletnih strani, grafično oblikovanje, registracija in gostovanje domene, optimizacijo spletnih strani in še kaj bi se našlo.

Če želite, da izdelava spletnih strani poteka v njihove kvalitetnem in strankam posvečenih podjetjem jih lahko kontaktirajte na telefonsko številko 051 338 838 ali pa jim pišete na elektronsko pošto info@mandu.si. Za nove naročnike spletnih strani pa ponujajo enoletno vzdrževanje spletnih vsebin, starim naročnikom pa ponujajo tudi izdelavo strani v iskalnike in brezplačno optimizacijo spletne strani in vse to brezplačno.

izdelava spletnih strani

Nudijo tri možnosti kako bo potekala izdelava spletnih strani.
Osnovni paket imenovan osnovna predstavitev, ki vključuje osnovno stran in do pet pod strani, vnos besedila, galerijo do 20 slik, optimizacijo, urejanje vsebine, statistiko obiskanosti in še mnogo drugega le za ceno 300€.
Napredna predstavitev nudi podobne zmožnosti kot osnovi vendar vključuje do osnovo stran in 15 pod strani, galerijo do 50 slik, obrazec za povpraševanje in še pa še za ceno 600€. Zahtevna predstavitev pa vključuje enako velikost galerije vendar nudi število strani po dogovoru. Ponuja tudi obrazec za novice, iskalnik, anketo, Facebook modul, boljšo vrsto optimizacije… Ta storitev stane 950€.
Seveda je izdelava spletnih strani pri podjetju Mandu d.o.o. vzeta zelo profesionalno in resno kot se lahko vidi na nekaterih spletnih straneh, ki jih imajo na razkazanih na njihovi spletni strani.