Koristni nasvetiOkras vsake ženske so negovani, sijoči in bogati lasje. Koristni nasveti za nego las vam bodo pomagali, da boste lahko ponosne na svoj naglavni okras. Pravilno doziranje izdelkov za lase je ključnega pomena, saj vpliva na delovanje izdelka.

Koristni nasveti pravijo, da ni dobro pretiravati, tako v okraskih v stanovanju, kuhanju, ličenju ali pri izdelkih za nego las. Zlati rek “manj je več” se potrjuje na različnih področjih življenja. Koristni nasveti za nego razcepljenih konic je uporaba seruma za nego konic. Dovolj je, da svoje lasne konice negujete z le nekaj kapljicami seruma, ki poškodovane lase obda z zaščitnim filtrom in prepreči cepljenje. Olje za lase vam naredi lase lesketajoče in voljne, za ta učinek pa je dovolj je le nekaj kapljic, ki jih podrgnete med dlanmi. Koristni nasveti vam bodo v pomoč tudi pri uporabi voska in dela za lase. Oba proizvoda sta zelo priljubljena in se množično uporabljata, pri njuni uporabi pa velja pravilo varčnosti, saj prevelika količina voska lase le masti in ne pomaga nič drugega kot ponovno umivanje. Tako količina voska kot gela naj ne presega velikosti zrna graha, če se vam zdi da pričeska ni dovolj obstojna, pa ga lahko dodate še malo, dokler niste zadovoljni.

Koristni nasveti vam bodo prišli prav tudi pri uporabi šampona in regeneratorja za lesa. Regenerator uporabite po pranju las in nanesite količino, primerljivo z velikostjo lešnika na mokre lase, pustite učinkovati nekaj minut, nato pa ga temeljito izperite. Količina šampona je odvisna od dolžine vaših las, vendar pa velja pravilo, da ga je povsem dovolj, če ga nanesete toliko, da je primerljiv velikosti lešnika ali oreha. Koristni nasveti vam svetujejo, da ga še vedo lahko dodate v primeru, da ga je premalo. Lase pa morate obvezno temeljito izprati, da ne ostane ostankov šampona in da so lasje povsem čisti. Maska za lase pa se uporabi na koncu pranja, mokrih in opranih laseh. Nanje nanesete masko v velikosti oreha in tako dosežeta popolno nego ter najboljše rezultate.