OknaSte se podali v novogradnjo in sedaj že razmišljate o nakupu novih oken? Priporočamo vam kvalitetna okna podjetja AJM d.o.o.  Podjetje AJM d.o.o. se z izdelavo oken ukvarja že od leta 1990 in je v Sloveniji eden izmed vodilnih ponudnikov visoko kvalitetnih PVC in ALU oken ter ostalega stavbnega pohištva. Poleg stavbnega pohištva boste v njihovi ponudbi našli tudi senčila, okenske police, komarnike, prezračevalne in varnostne sisteme. Skratka njihova ponudba je pestra, vendar pri vsem prisegajo na kakovost. Podjetje AJM d.o.o. se ne ukvarja samo s proizvodnjo stavbnega pohištva, ampak so strokovnjaki tudi na področju montaže tako, da dobite prav vse na enem mestu.

V kolikor ste še v fazi razmišljanja in ne veste točno, ali bi se odločili za PVC okna, lesena okna ali ALU okna, pokličite v podjetje AJM d.o.o., kjer vam bodo prijazno svetovali in vam pomagali pri odločitvi. Današnja PVC okna so v primerjavi s preteklimi PVC okni izredno kvalitetna in okolju prijaznejša, saj jih je mogoče ponovno reciklirati. PVC okna so izdelana iz visoko kakovostnih materialov, katera omogočajo maksimalno toplotno kot tudi zvočno izolacijo. V primerjavi z lesenimi okni, so PVC okna odpornejša na negativne vremenske vpliva kot je dež, mraz, sneg, sončna pripeka in UV sevanje.

Poleg tega PVC okna zahtevajo minimalno vzdrževanje, medtem ko je potrebno lesena okna sprotno vzdrževati. V kolikor ste ljubitelj lesa, potem so lesena okna prava odločitev za vas, saj boste z njimi prostor naredili prijetnejši in bolj domač. Če pa se odločate za bolj vzdržljiva okna in vam je pomemben le izgled, vam vsekakor priporočamo nakup PVC oken ali ALU oken, katere okenske profile lahko izberete v barvi in imitaciji lesa ter bodo na zunaj popolnoma enaka lesenim oknom. PVC okna podjetja AJM d.o.o. imajo zaradi kakovostnih profilov in same izdelave dolgo življenjsko dobo tudi po več deset let.