Iščete novo televizijo, ki vam bo zagotovila vznemerljivo izkušnjo ob gledanju filmov, potem je za vas led tv. Led televizije zagotavljajo pristno sliko, zvok in izjemne izkušnje s pomočjo naprednih tehnologij posnemajo izkušnje iz resničnega sveta. Odkrijte linijo led tv sprejemnikov opremljenih z najsodobnejšimi tehnologijami in uživajte v izkušnji predvajanja filmov, športnih tekem, ki bodo popolnoma ugodila vsem vašim zahtevam.

led tv
Izberite led tv za posebno uporabniško izkušnjo.

Led tv po vaših željah
V spletni ponudbi Lorex lahko izbirate med led tv sprejemniki različnih modelov, oblik in tudi velikosti. Izberite tako televizijo, ki bo najbolj ustrezala vašim potrebam in željam pri tem pa bodite pozorni na velikost ekrana, ločljivost slike, svetlost, kontrast in druge številne funkcije, ki bodo vplivale na vašo izkušnjo gledanja. Če boste izbrali led tv v Lorex spletni trgovini boste zagotovo navdušeni nad izbrano televizijo in izkušnjo gledanja najljubših filmov, športnih tekem ali razvedrilnih oddaj.

Kako se najnovejši led tv sprejemniki razlikujejo od običajnih lcd televizorjev?
Led tv sprejemniki so pravzaprav lcd televizorji, ki za delovanje uporabljajo namesto fluorescenčnih sijalk bele led diode. Zato se od klasičnih led tv-jev razlikujejo po sami kakovosti slike ter zmanjšani porabi električne energije. Prav zaradi led diod lahko dosegajo višje kontraste, ter bolj zasičene črnine, kar še izboljša uporabniško izkušnjo gledanja. Kot že rečeno, ker so led diode bolj varčne od fluorescenčnih sijalk led tv sprejemniki porabijo tudi občutno manj električne energije, kar vam bo še posebej všeč, kajne?

Led tv si lahko enostavno naročite kar preko spleta
Ste naveličani obiskovati fizične trgovine in čakati v vrsti, da si boste lahko ogledali ponudbo led tv sprejemnikov. Ni problema, enostavno odklikajte na spletno stran lorexcenter.si in preverite ponudbo ter naročite natanko tak led tv, kot si želite oz. ga potrebujete. V nekaj dneh bo dostavljen na izbran naslov in potem se začne posebna izkušnja gledanja televizije.