MedigelSte že kdaj slišali za Medigel? Medigel je znamka vrhunskih ultrazvočnih gelov, ki jih proizvaja in prodaja podjetje Maf – Maučec k.d. Ponudbo gelov si lahko ogledate na strani www.medigel.si.

Ultrazvok omogoča pregled notranjih organov za zdravstvene namene ali merjenje srčnega utripa še nerojenega otroka. Ultrazvočni gel Medigel se uporablja pri tovrstnih tretmajih. Temelji na vodni osnovi. Zaradi visoke viskoznosti in hiperalergičnosti se ga lahko uporablja za vse vrste ultrazvočnih preiskav in pregledov. Medigel geli ne vsebujejo soli, so brez vonja in uporabni za visoke frekvence, ki so potrebne za preiskave. Pripravljeni so brez maščob, mehurčkov in formalediha. Odlikuje jih tudi izredna prijaznost do ulatrazvočnih naprav. Ultrazvočni geli Medigel niso lepljivi in sluzni, po koncu preiskav pa jih lahko preprosto obrišemo s suho ali vlažno krpo, saj so vodotopni. Pravne osebe se lahko prepričate o kakovosti tako, da  naročite vzorec gela v 260 ml embalaži. Gel bo do vas prišel popolnoma brezplačno, brez stroškov pošiljanja. V primeru, da se odločite za nakup gelov, je strošek dostave 3€, če pa je vrednost nakupa višja od 90€, pa vam za dostavo ni potrebno doplačevati.

Na strani najdete gele v različnih količinah in embalažah, večkrat pa boste zasledili tudi ugodne akcije. Obiščite zgornjo povezavo in naročite vrhunski ultrazvočni gel še danes.