Pedikura PedimedSe srečujete s problemom glivic na nohtih na nogah? So Vaši nohti vraščeni in boleči? Center Pedimed Ljubljana vam pomaga pri reševanju takih in podobnih težav z prsti in podplati. Več na strani http://www.pedikura-pedimed.info.

Stopala so najbolj obremenjen del človeškega telesa, zato se pogosto srečujemo s težavami, kot so kurja očesa, vraščen noht, zadebeljena koža, zadebeljen noht, glivičnimi  nohti, odvečna koža na stopalih in podobno. Medicinska pedikura je storitev estetske nege nohtov na nogi in podplatov nog. Pedikura je namenjena ljudem vseh starosti, ki si želijo ohraniti zdrava in lepa stopala ter odpraviti težave s stopali, kot je napr. odvečna koža ali trdi podplati. Medicinska pedikura v centru Pedimed se opravlja s kirurško sterilnimi inštrumenti ob pomoči strokovno usposobljenega osebja. Svetujejo vam tudi glede učinkovite skrbi, nege in uporabe primernih izdelkov za nego nog, kot so kreme, spreji, sredstva za reševanje glivic na nohtih itd.

Ena najpogostejših težav, ki jih imajo ljudje s stopali, so glivice na nohtih. Pomenijo glivično okužbo nohta. Znaki glivične okužbe nohta so sprememba barve v rumeno, noht se lomi in drobi ter ima neprijetni vonj. Vraščeni nohti so prav tako zelo neprijetna zadeva. Pri vraščenem nohtu se stranice zarastejo v kožo ob nohtu in režejo mehko tkivo. To povzroči izredno boleč občutek. Vraščeni noht se lahko pojavi tako pri starejši kot tudi mlajši generaciji. Najbolj pogost je na palcu, lahko pa se pojavi tudi na drugih prstih. Vzrokov za pojav je več, lahko je to mehanska poškodba, neprimerna obutev, nepravilna nega nohta, gensko pogojena deformacija nohta itd.

V vseh teh primerih je takojšnje ukrepanje nujno. Medicinski center Pedimed je pravi odgovor na vaše težave. Tako boste spet lahko ponosno razkazovali svoja stopala v času poletnih dni. Na storitve centra Pedimed se lahko naročite preko spletnega obrazca na zgornji povezavi. Če želite zgolj nasvet, naj vam nikar ne bo nerodno in jim pišite preko elektronske pošte ali pa se oglasite v njihovi ordinaciji. Z veseljem Vas pričakujejo!