MindemazeMindMaze je ime mislno-pustolovske igre, ki v vas najde raziskovalca, izkoristi vašo pamet in razmišljanje. Zaprejo vas v sobano in vi morate iz sobane pobegniti. Igro lahko igra 2-5 ljudi in je namenjena teambuildingu saj imate le 60 minut časa, da najdete pot iz sobane. Na mindmaze se lahko prijavite vsak dan v tednu od 10:00 do 20:30. Vsaka igra traja 60 minut, med vsako igro pa je 30 minutna pavza. Zato je igra primerna za vse tudi otroke, seveda če so starejši od 7 let. A igra ni enostavna, zanjo potrebujete veliko razmišljati in reševati uganke. Več kot vas je v ekipi lažja bo naloga. Pri igri mindmaze je najbolj pomemben pogovor med igralci. Mindmaze je zabavna igra za vse vrste ljudi, saj moraš v mindmaze razmišljati z glavo.

Igra pa se odvija v 16. stoletju. Zgodba se gre o zlatem zmajevem jajcu, ki z močjo spremijnja kovine v zlato. Priti iz sobe ni tako preprosto saj je soba polna vsakdanjih predmetov, ki jih je potrebno preučiti in mogoče premakniti. Znati morate povezati namige in najti ključe, da lahko odklenete vse ključavnice. Imajo 10 pravil za varnost v igri, ki jih morajo vsi upoštevati. Pravila so: v igro greste na lastno odgovornost, ni priporočena za mlajše otroke od 7let, če zamudite več kot 15 minut se čas igre začne odštevati, ljudje pod vplivom drog ali alkohola ne smejo igrati, prav tako ne smejo igrati srčni bolniki ali kronični bolniki, s seboj ne smete vzeti nevarnih predmetov, prepovedano je snemanje videa in zvoka ali slikanje, kajenje je prepovedano, ni vračila denarja, vsi igralci se morajo strinjati in upoštevati ta pravila.

Mindmaze je predvsem namenjen teambuildingu, saj potrebuje več ljudi, da sodelujejo skupaj. Vstopnina za mindmaze stane 60€ za 1 uro, do 31.1.2015 pa je to le 50€ zaradi popusta. Za mindmaze pa lahko kupite tudi bon za prijatelja ali sodelavca ali pa koga drugega. Naročite se lahko na njihovi spletni strani ali preko telefona. Vsi podatki o mindmazu so na spletni strani (povezava zgoraj).