Morela cenik za lasersko operacijo oči je lahko zelo različen od zdravnika do zdravnika. Tukaj je cenik storitev oziroma povpraševanje po različnih cenah za kakovostne okuliste, ki lahko operirajo vaše oči. Laserska operacija oči pomeni, da traja kakšno minutko, ves postopek za eno oko pa traja 15 minut s pripravo vred. Ta operacija je neboleča. Sta dve vrsti oziroma načina operacije, pri eni lahko greste delat drugi dan po operaciji in pri drugi boste doma do tri dni največ. Super je to, da boste odlično videli brez očal ali leč. Oglejte si morela cenik na zgornji povezavi in se naročite na okulista, da vas brezplačno pregleda ter oceni, ali ste primerni za tako operacijo.

morela cenik

Morela cenik laserskih operacij je različen, ker zdravniki opravljajo na različne načine to operacijo in imajo svoje cene. Dobro je pridobiti več ponudb na podlagi katerih se boste lahko odločili, vendar je super, da se prej oglasite v ordinaciji na pregled, da vam točno povedo, koliko bi stala operacija in kaj je narobe z vašimi očmi. Dogovorite se lahko tudi za plačilo na obroke.

Ko boste gledali morela cenik in boste našli zraven obrazec za povpraševanje, ki ga izpolnite in dobili boste takoj in več ponudb zdravnikov gleda vašega povpraševanja. Na pregledu bodo ugotovili, ali ste kratkovidni ali daljnovidni in če imate astigmatizem. Vse to se da operirati, kar kaže morela cenik.

Ko boste operirani, vam ne bo treba več plačevati očala ali leče in tekočine, kar je precej drago in odtehta tudi operacijo. Kar pa je najbolje, očala se vam ne bodo več rosila in leče se ne bodo več bleščale ter ne boste več omeli alergij ter pekočih oči. Zelo malo ljudi se navadi na leče. Super je, da vidite brezhibno brez pripomočkov. Operacija ni nevarna in je tudi povem neboleča, ker vam dajo kapljice, ki so anestetik.