Sveži tisk NadlaniUredniki časopisa Nadlani, so se odločili, da bo njihov časopis enkrat mesečno, v sredini meseca bil razdeljen v vsako gospodinjstvo. To se bo zgodilo v občinah Sevnica, Mokronog – Trebelno, Šentrupert, Mirna in Trebnje.

V njem bodo predstavili vso zanimivo dogajanje v prej omenjenih občinah. Cilj podjetja pa je, da bi časopis sooblikoval čim več obstoječih oz. dejavnih društev in ustanov. Verjamejo, da bodo bralcem in bralkam, vseh starosti ponudili nekaj novega in drugačnega, predvsem pa da bodo ponudili čim več informacij na enem mestu.

Na njihovi spletni strani http://www-nadlani.si boste odkrili veliko raznovrstnih novic o politiki, pomoči vaščanom in kulturnih prireditvah. Dotaknili se bodo pa tudi gospodarskega razvoja, tehnologije ter kriminala.  Ogledali si boste lahko tudi vremensko napoved ter si pogledali najnovejše novice o športu.

Ker so vodilni časopisa Nadlani v stiku s časom, so tudi del nekaterih največjih socialnih omrežij, kot so Facebook ter Twitter.

Na prej omenjenem spletnem naslovu pa boste lahko oddali svoj lasten oglas. To storite tako, da obiščete njihovo prej omenjeno uradno stran, ter v zgornjem levem kotu kliknete na Oglaševanje, kjer boste dobili vse informacije, ki jih potrebujete v kolikor želite tudi vi oglaševati vaše izdelke.