Notranja opremaPodjetje Habitare se ukvarja z zasnovanjem in oblikovanjem notranje opreme oziroma interiora. Deluje na slovenskem področju in v mediteranu na Hrvaškem. Pri oblikovanju in projektiranju morajo zasnovati idejo, ki zagotavlja, da je naročniku primerna cena za katero bo prostor urejen, kar je ključnega pomena. Zato skupina specializiranih ljudi na tem področju skrbi za želje kupcev in jim jih skušajo kar najbolje uresničiti. Najpomembnejše je, da želje naročnikov lahko njihovo podjetje izvede na ključ.

Notranja oprema Habitare že vrsto let deluje in na Slovenskem in na Hrvaškem področju. Imajo veliko izkušenj z notranjo opremo oziroma drugače imenovano z interierjem, saj so izvedli in načrtovali že mnogo zanimivih in tudi zahtevnih projektov na želje in omejitve na finančnih področjih kupcev. Podjetje Habitare je tako imenovan arhitekt za notranjo opremo in obnovo nepremičnin. Njihovo področje je notranja arhitektura in notranja oprema, kjer se vse začne z arhitekturo in zasnovo, sledi pa notranja oprema in njeno oblikovanje. lahko je opremljanje doma ali poslovnih prostorov, kjer gre za izbiranje materialov, barv in osvetlitve ki naredijo prostor primeren bivanju in prijeten. Poleg oblikovanja in notranje opreme pa so v studiu Habitare možne tudi druge stvari kot so: obnavljanje, izvedba na ključ, gradbena dela in zaključna gradbena dela. Habitare je mnogo let prisoten tudi pri delovanju na Hrvaškem, na Istri pri gradnji objektov, urejanje počitniških hiš po načrtu ključ v roke, načrtovanju notranje opreme, pri nakupu zemljišča, pripravi celega projekta, pri izdaji gradbenega dovoljenja in pri obnavljanju objektov, ki so že starejši.

Če vas zanima več za notranjo opremo in o podjetju Habitare lahko obiščete njihovo spletno stran habitare.si ali pa jih kontaktirate preko elektronske pošte ali na njihovo telefonsko številko. lahko jih spremljate tudi, če imate facebook profila ali na storitvah google+.