Numerologija je veda, ki se ukvarja z napovedovanjem številk in njihovim pomenom. V kolikor hočete izvedeti kaj katera številka pomeni, ali želite pogledati v svojo prihodnost, potem poglejte stran www.e-vedezevanje.net/numerologija. Možnost imate napovedovanja v živo ali preko telefona. Numerologija nam pove tudi kakšNumerologijani smo po osebnosti, značaju, kakšna bo naša prihodnost in usoda ali bo svetla ali temna. Izračuna se na podlagi našega imena in datuma rojstva. Pomaga nam pri izbiri našega življenjskega sopotnika, kakšen poklic je za nas značilen, kakšno telefonsko številko hočemo imeti, kdaj naj gremo na dopust, kateri dan nam bo najbolj ustrezal. Numerologija nam še pove kateri dan bomo bili na delovnem mestu najbolj uspešni in kateri dan malo manj. Skratka poda nam vse informacije, ki jih želimo.

Lahko si tudi sami izračunamo napoved brez tega, da bi poklicali na vedeževanje. To lahko naredimo, ko računamo svoj rojstni datum tako, da moramo vse številke sešteti. Ko to naredimo moramo ta rezultat, ki ga dobimo sešteti med sabo in tako smo izvedeli svojo napoved. Numerologija našega rojstva opisuje kakšen je naš značaj. Numerologija nam lahko tudi pomaga pri izbiri novega imena ali pri spremembi imena.

Izračun si lahko naredite tudi sami na spletu, saj vam je na voljo kalkulator. Najprej vnesete vaše rojstno ime, nato pa vaš rojstni datum. Potem vam to vse računalnik izračuna in dobite vaši dve srečni številki. Nato greste pogledati razlago teh dveh števil in ugotovili boste kaj pomenijo. Numerologija je bila priljubljena in je še sedaj pri nekaterih znanih ljudeh. Numerologija je znanim ljudem pomagala, da so verjeli v zmago v kolikor so se znašli na sodišču. Izračunamo lahko tudi, kdaj bomo v življenju najbolj srečni in kdaj najmanj, koliko smo zapravil ter ali bo naše finančno stanje v prihodnosti potekalo brez težav. Numerologija nam predlaga kakšno ceno naj imamo za določeno stvar, predmet, delo, pomoč. Če boste rabili kakršno koli pomoč, vprašanje, svetovanje, pa jih pokličite ali pa jim pošljete elektronsko pošto. Storitev lahko plačate preko interneta ali telefona.