Tisk na majiceImate doma majice, katerih videz se vam zdi monoton in neatraktiven? Potem vas bo zagotovo zanimal potisk vaših majic z različnimi vzorci. Za več informacij kliknite na povezavo več o tisku na majice.

Podjetje GESS ima kar 15 let izkušenj na področju tiska in trženja promocijskega tekstila ter promocijskega materiala. Tisk na majice vam pride prav ob različnih priložnostih. Če zaključujete osnovno šolo, potem si s sošolci omislite majice, na katerih bodo podpisi vseh sošolk in sošolcev ter slika razreda ali smešen motiv. Tako se boste še dolgo spominjali ljudi, s katerimi ste dolgo časa greli šolske klopi. Pravih navijaški skupin si ne znamo predstavljati brez navijaških majic, na katerih sta natisnjena ime in logotip kluba. Prepričajte svoje člane in se odločite za tisk na majice. Tako bo klub, za katerega navijate, še dodatno pridobil na prepoznavnosti, vi pa boste majice nosili s ponosom. Tisk je kvaliteten in pralno ter UV obstojen. Tisk na majice pa ni vse, kar vam nudijo pri podjetju GESS. V njihovi ponudbi lahko najdemo navadne majice, polo majice, maturantske in diplomantske kape, soft shell jakne, koledarje, rokovnike, mape, dežnike, darilne vrečke, pisala, denarnice, vžigalnike ter drugi promocijski in poslovni material. Verjetno ste že kdaj prejeli darilo svojega poslovnega partnerja v obliki darilnih vrečk, majic, kap, kemičnih svinčnikov in podobno, na katerih je bil natisnjen motiv oz. logotip podjetja. Če bi tudi vi radi promocijski material potiskali z logotipom ali reklamnim sporočilom, za tisk obiščite zgornjo povezavo.

V primeru, da imate želje glede vzorcev za tisk na majice ali promocijski material, se za pošiljanje teh predhodno dogovorite. Oglejte si galerijo fotografij natisnjenih motivov na majicah. Morda boste tako dobili še kakšno idejo. Tisk na majice vam prinese tudi dodatne popuste na blago, ki ga lahko kupite na strani Majice-tisk. Ne pozabite prelistati spletnega kataloga. Za dodatna vprašanja lahko pišete na elektronski naslov gessmajice@siol.net ali pa pokličete na 041 70 39 69.