Odkup vozilVas je stari avto pustil na cedilu? Ste imeli prometno nesrečo in imate zato poškodovano vozilo? Je Vaše vozilo dobro ohranjeno, vi pa želite z njegovo prodajo iztržiti čim več? Ker vemo, da nismo vsi rojeni prodajalci ali mehaniki in ne znamo sami dobro oceniti vrednosti vozila, se raje odločite za odkup vozil.

Prodaja starega vozila zna biti zelo naporna. Udeležujemo se avtomobilskih sejmov, objavljamo oglase na spletnih portalih, opravljamo telefonske klice itd., a ponavadi na koncu nismo uspešni, še posebej če prodajamo vozilo, ki je že zelo staro ali pa celo okvarjeno oz. poškodovano. Odkup.net je neke vrste posrednik, ki bo poskrbel za odkup vozil tako, da boste vi imeli s tem čim manj dela in stresa. Spletna stran nudi odkup vozil vseh vrst, od letnika 2000 naprej po vsej Sloveniji in sicer v zelo kratkem času ter na zelo enostaven način. Omogočajo odkup avtomobilov, tovornih vozil, kmetijske in gradbene mehanizacije, traktorjev, viličarjev, štirikolesnikov, plovil, čolnov, vodnih skuterjev ter vseh ostalih motornih vozil ne glede na to, kako so ohranjena. Celotna storitev je za uporabnika popolnoma brezplačna.

Kako poteka odkup vozil? Preko spletnega obrazca, do katerega pridete s klikom na zgornjo povezavo, pošljete podatke o vozilu. Pri opisu podate nekatere pomembne informacije, kot so vaši osebni in kontaktni podatki, opremljenost vozila, število prevoženih kilometrov, koliko lastnikov je že imelo vozilo, ne smete pa pozabiti priložiti fotografije, ki naj bo čim bolj kakovostna. Saj veste – ena slika lahko pove več kot tisoč besed. Takoj, ko prejmejo podatke o vašem vozilu, vzpostavijo kontakt z najboljšimi trgovci z vozili v vaši okolici. Tisti trgovec, ki ponudi najboljšo ceno, dobi vaš kontakt ter vas obvesti o ponujeni ceni v roku 24 ur. Nadaljnji dogovor in prepis pa se obravnava popolnoma individualno. Če ste zadovoljni s ponudbo, potem se morate z njim samo še dogovoriti o lokaciji, kjer se naredi prepis in prodaja vozila.

Za odkup vozil kliknite na zgornjo povezavo in dajte svoje vozilo na cenitev kar iz udobnega naslonjala!