Podjetje Optima Plus Booking združuje strokovnjake z dolgoletnimi izkušnjami v direktni prodaji, spletnem trženju in oddajanju apartmajev, da so ustvarili popolno rešitev za lastnike nastanitev. Njihova strast je pomagati lastnikom maksimizirati prihodke in optimizirati zasedenost svojih nastanitev. Razumejo, da oddajanje nastanitve v konkurenčnem okolju zahteva več kot le objavo na spletnih platformah, kot so Booking.com ali Airbnb.com. Potrebno je imeti ustrezno znanje in orodja za upravljanje prodajnih kanalov ter komunikacijo z gosti.

Izkoristite prednosti ekskluzivnih paketov

Zato so razvili tri ekskluzivne pakete, ki vam pomagajo pri oddaji vaše nastanitve. Njihovi strokovnjaki bodo uporabili svoje bogate izkušnje in skrivnosti, da dosežete vrhunske prodajne rezultate. Njihov cilj je prihraniti vam čas in denar, saj verjamejo, da ima vsak lastnik nastanitve pomembnejše dejavnosti kot porabljanje ur za izobraževanje o marketinških taktikah. Ponosni so na njihove dosežke in zadovoljstvo njihovih strank pri OptimaPlus Bookingu. Njihova ekipa je sestavljena iz strokovnjakov za upravljanje apartmajev in drugih turističnih nastanitev, ki so vam vedno na voljo za podporo in nasvete.

Če ste lastnik nastanitve in iščete strokovno pomoč pri oddajanju vaše nastanitve, vas vabijo, da jih kontaktirate. Zaupajte jim oddajanje vaših apartmajev in zagotovite si večjo zasedenost, povečane prihodke in boljše zadovoljstvo gostov. S podporo njihove agencije boste lahko obvladovali oddajanje apartmajev na najboljši možni način. Verjamejo, da se zavedate, kako močno so se časi spremenili in da živimo v novih okoliščinah, bolj kot kadarkoli prej. Skoraj vse komunikacije in procesi digitalizirani. To pa povečuje pritiske na agencije za oddajo apartmajev.

Optimaplusbooking

Prilagodljive rešitve za uspešno upravljanje vaše nastanitve

Turizem doživlja velike spremembe, saj vsaka sezona postaja drugačna od prejšnje. Pojavljajo se novi prodajni kanali in nove možnosti oglaševanja nastanitev ter pridobivanja gostov. Njihove storitve poleg pomoči in svetovanja pri oglaševanju ter oddajanju vaše nastanitvevključujejo optimizacijo prodajnih kanalov Booking.com in Airbnb, implementacijo channel managerja, izdelavo spletnih strani ter marketing na družbenih omrežjih. Ponudijo vam lahko tudi novo vizualno podobo vaše nastanitve z novimi fotografijami. Pomagajo vam pri postavitvi cenovne politike in usklajevanju cen ter različnih cenikov, ki so povezani z različnimi pogoji odpovedi. Uredijo elektronsko prijavo za goste ter elektronsko knjigo gostov, ter elektronsko davčno blagajno.

Razlika je v detajlih – in to je tisto, kar morda nekatere nastanitve ločuje od drugih in prinaša več rezervacij. Agencije za oddajo apartmajev vam lahko pomagajo doseči ključno prednost pred konkurenco. Bodite korak pred konkurenco in si zagotovite možnost za uspešnejše ter enostavnejše poslovanje, tako zdaj kot v prihodnosti. Agencija za oddajo apartmajev vam ponuja optimalno rešitev za povečanje zasedenosti apartmajev in s tem tudi letnih prihodkov, ob tem pa vam pomaga prihraniti čas in zmanjšati stres. Njihove storitve vam omogočajo, da apartmaje oddajate na pravi način.

Dosežite vrhunske rezultate

Pri OptimaPlus Bookingu uspešno upravljajo več nastanitev po Sloveniji. Njihov glavni cilj je ponuditi najboljše storitve na področju oddajanja nastanitev v turistične namene ter v celoti razbremeniti sobodajalce z Optimalnim in Premium paketom. Ekipa se je specializirala za celostne storitve pri oddajanju nastanitev v turistične namene. Ponujajo prilagodljiv pristop, saj se zavedajo, da imate različne želje in potrebe. Z njihovimi storitvami vam omogočajo, da izberete tisto, kar najbolje ustreza vam in vaši nastanitvi. Njihov cilj je zagotoviti vam vrhunsko storitev, ki bo izpolnila vaša pričakovanja in cilje.

Če se ukvarjate z oddajanjem nastanitve, zagotovo dobro veste, koliko časa, truda, postopkov, birokracije in usklajevanja to zahteva. Če šele začenjate v turizmu, pa morda se še ne zavedate popolnoma, koliko več časa boste morali vložiti, da bo tako vi kot vaši gosti zadovoljni. V takih primerih vam želijo ponuditi pomoč. Pri OptimaPlus Bookingu vam bomo pomagali pri povečanju zasedenosti vaših nastanitvenih kapacitet in upravljanju prodajnih kanalov. Z namenom, da vam olajšajo delo, obvladajo različne marketinške taktike in postopke. Tako vam ne bo več treba izgubljati nepotrebnega časa in energije. Z njihovo pomočjo boste brez težav vstopili v svet turizma, saj vam bodo pomagali pri vsakem težavnem koraku na tej poti. Pravzaprav bodo prevzeli upravljanje vsega od začetka do konca – od ustvarjanja vaše prisotnosti na spletu in upravljanja različnih prodajnih kanalov do obvladovanja komunikacije z gosti in pristojnimi institucijami. Ves čas so vam na voljo za kakršenkoli nasvet in podporo, ki jo boste potrebovali.

Izberite celovito rešitev

Sestavljeni so iz ekipe izkušenih posameznikov, ki skupaj tvorimo popolni paket. Vsak od njih je vrhunsko podkovan na svojem področju in skupaj so zmožni doseči prav tisto, kar potrebujete. Verjamejo, da lahko s timskim delom dosežejo vse, kar si zadajo. Dovolite jim, da tudi vas prepričajo v to. Odgovor na vprašanje, zakaj izbrati agencijo za oddajanje apartmajev, je preprost. Pri njih dobite vse, kar potrebujete na enem mestu – celovito rešitev, ki se vam bo kmalu obrestovala. Če potrebujete dodatne informacije, vas vabijo, da stopite v stik z njimi. Pošljite jim povpraševanje in z veseljem se bodo odzvali v najkrajšem možnem času. Prepričani so, da boste skupaj napisali še eno zgodbo o uspehu.