Ena od možnosti za zavarovanje svojih bližnjih pred bremenom dolgov po smrti je sklenitev kredita z življenjskim zavarovanjem. Več o tem si preberite na naslovu zivljenje.prva.si. V primeru vaše naravne ali nenadne smrti bo zavarovalnica poravnala vaše dolgove banki, vam pa ne bo potrebno skrbeti za to, da bodo vaši dolgovi padli na ramena vaših najbližjih. S tem, ko sklenete tovrstno zavarovanje, zagotovite mirno in brezskrbno življenje do vašega cilja, saj se vam ni potrebno spraševati “kaj pa če” se vam kaj zgodi. Za lažje odločanje pa vam lahko svetujejo strokovnjaki, ki bodo objektivno ocenili vašo situacijo in vam pomagali pri postavljanju ciljev.

Skrb za prihodnost svojih najbližjih – varnost in stabilnost z življenjskim zavarovanjem

S PRVA Varnost riziko življenjskim zavarovanjem se lahko zavarujete proti naravni ali nenadni smrti ter tako zagotovite zavarovanje kreditov in finančno stabilnost vaše družine. Sklepanje življenjskega zavarovanja se načrtuje predvsem zaradi svojih najbližjih, saj zavarovanje omogoča izplačilo določene zavarovalne vsote ali dovolj finančnih sredstev v primeru zelo težkih trenutkov. V primeru smrti zavarovanca pa lahko bližnji utrpijo hude finančne posledice, kot so izguba dohodka in dolgovi, ki jih je treba plačati. Poleg tega pa življenjska zavarovanja zagotavljajo finančno varnost in mir v mislih, da ima vaša družina, tudi če vas ni več, dovolj denarnih sredstev za rešitev finančnih tožb in ohranjanje stabilnosti svojega življenja.

Zavarovanje lahko prinese številne prednosti vašim bližnjim v primeru nenadne tragedije, saj jim omogoči preprečitev stresa in finančnih težav. Sredstva zavarovanja lahko služijo za poplačilo kreditov in drugih dolgov, kar zmanjša finančni pritisk družine v težkem času. Poleg tega lahko z zavarovanjem zagotovite preskrbljenost vaših otrok vse do njihove neodvisnosti ter vzdrževanje nepremičnin, kot sta stanovanje ali hiša. Zavarovanje prinaša tudi finančno varnost in zaščito življenjskega standarda vaše družine brez večjih pretresov.

Zavarovanje kreditov

Poskrbite za finančno varnost svoje družine in stabilnost svojega podjetja

Življenjsko zavarovanje PRVA Varnost je primerno za vse, ki imajo družino in želijo poskrbeti za njihovo finančno varnost, še posebej v primeru nenadne tragedije. Primerno je tudi za vse, ki najemajo kredit ali imajo druge dolgove, saj lahko zavarovanje kredita zagotovi poplačilo ob nenadni smrti. Če imate zavarovalne police, ki vaših potreb ne pokrivajo v celoti, je lahko PRVA Varnost primerna izbira za dozavarovanje. Lastniki podjetij in osebe z pomembno funkcijo, katerih odsotnost bi lahko pomenila breme za podjetje, lahko s tem zavarovanjem zagotovijo stabilnost podjetja v primeru njihove smrti. PRVA Varnost je primerna za osebe v starostnem razponu od 18. do 70. leta starosti.

Pri sklepanju življenjskega zavarovanja je pomembno, da se določi ustrezna zavarovalna vsota. Ta naj bi bila dovolj visoka, da bi v primeru nenadne smrti zavarovane osebe lahko pokrila vse stroške (npr. pogrebne stroške), hkrati pa omogočila preprečevanje poslabšanja standarda življenja njegovih bližnjih, ki so se lahko znašli zaradi izpada dohodka. Pomembno je torej da zavarovalna vsota ustreza potrebam in zmožnostim zavarovane osebe in da z njo ne preplačamo zavarovanja.

PRVA Osebna zavarovalnica – varnost in zaščita za vas in vašo družino

PRVA Osebna zavarovalnica ima vizijo, da je življenje prekratko, da bi ga zapravljali brez varnosti in zaščite za naše najbližje, zato svetujejo, da posamezniki svoje življenje postavijo na prvo mesto. Zagotavljajo kakovostna riziko življenjska zavarovanja, ki posameznika ščitijo pred kritičnimi boleznimi, nezgodami in finančnimi stiskami zaradi kratkoročne ali dolgoročne delovne nesposobnosti. Prav tako nudijo naložbena življenjska zavarovanja, ki ljudem omogočajo, da varčujejo in dosežejo svoje dolgoročne cilje ter uresničijo svoje velike želje.