Vsaka ženska se želi počutiti lepo ter privlačno, vsaka pa to doseže na različne načine. Nekatere si kupijo nove obleke ali čevlje, nekatere se bolje počutijo če se naličijo, nekatere obiščejo frizerja, nekatere pa obiščejo lepotni salon za manikuro in pedikuro.

Pedikura je poleg tega, da daje lep in urejen videz vašim stopalom, pomembna tudi za čistočo in zdravje vaših stopal ter nohtov na nogah. Sproščujočo in prijetno pedikuro si lahko privoščite v lepotnem salonu Esenca.

pedikura

V lepotnem salonu Esenca vam nudijo številne lepotne in sprostitvene storitve, kot so depilacija, ličenje, nega obraza, pedikura in limfna drenaža. Tu so zaposleni usposobljeni za tako delo, imajo mirno ter nežno roko in vse potrebne aparate in pribor.

Ker so stopala ena izmed najpomembnejših delov telesa in nam omogočajo hojo ter gibanje, smo jim dolžni posvetiti še posebno pozornost in nego. S pedikuro bomo naša stopala odlično očistili in sprostili vse napetosti. Poleg tega, da bomo odstranili vse nečistoče in bakterije iz stopal in nohtov, bodo tudi izgledala lepo in urejeno.

V lepotnem studiu Esenca je pedikura dejavnost s katero se ukvarjajo že vrsto let in imajo izkušnje na tem področju. Imajo vse potrebne pripomočke in aparate za pedikuro. Na voljo sta vam dve vrsti pedikure in sicer klasična pedikura in medicinska pedikura. Medicinska pedikura je bolj zahtevna od klasične, saj vsebuje tudi odstranjevanje otiščancev, kurjih očes, saniranje vraščenih nohtov, odstranitev trde kože, striženje noht, zeliščno kopel za stopala ter masažo. Vsi pripomočki in pribor za pedikuro so primerni in sterilni, njihovi aparati pa vsebujejo najnovejšo tehnologijo, zato je postopek odstranjevanja kurjih očes neboleč in hiter.

Za več informacij in ogled ostalih storitev v lepotnem salonu Esenca obiščite njihovo spletno stran www.esenca.si.