Pisarna.bizPotrebujete nekoga, ki bi vam pomagal pri izdelavi potnih nalogov? Pisarna.biz je prava rešitev za vas!

Pisarna.biz je aplikacija, ki vam omogoča hitro in enostavno izdelavo potnih nalogov. Registracija na aplikacijo Pisarna.biz je brezplačna in vam omogoča osnovno pripravo, urejanje dokumentov in analizo le-teh. Za vstop v aplikacijo Pisarna.biz potrebujete samo eno minuto, saj aktivacija registracije poteka avtomatično preko vašega naslova email.

Kaj sploh je potni nalog? To so neke računovodske listine, ki predstavljajo dokaz o službenih potovanjih zaposlenih. Čemu so namenjeni? So pomemben dokument, ki služi kot povračilo stroškov, ki so bili narejeni na službeni poti (stroški za prehrano, cestnina, kilometrina, parkirnina …). Potni nalog je priporočljiv za podjetja, ki si želijo minimalnih stroškov in si želijo prihraniti čim več časa. Verjetno je večini podjetij izdelava potnih nalogov zamudna in nepotrebna. A ta dokument je zelo pomemben. Če podjetje nima urejenega, lahko kaj kmalu pride do inšpekcijskega pregleda, kateri hitro napišejo kazen. Pride lahko do dodatnih plačil kot je dodatno plačilo dohodnine, raznih prispevkov, zamudnih obresti in podobno. Potni nalog mora biti torej do potankosti natančno izdelan in izpolnjen. Vsebovati mora vse podatke o delodajalcu in njegovem zaposlenem, ki opravlja službeno pot, zapisana morata biti tudi datum in točna ura odhoda, koliko časa traja pot in kakšen je njen namen ter obvezno podpis in žig delodajalca.  Ta nalog je ponavadi izdelan v računalniški obliki, lahko pa je seveda tudi v pisni. Ko je zaposleni na poti, ga mora obvezno imeti ob sebi. Za trgovske potnike, ki svoje stranke obiskujejo na domu, obstajajo tudi tedenski in mesečni nalogi. Vsi pa se hranijo 10 let.

Pisarna.biz je enostavna za izdelavo teh nalogov, ker za njo potrebujete le sodoben internetni brskalnik, se prijavite in že lahko začnete. Pisarna.biz vas ne bo razočarala in jo boste brez dvoma radi uporabljali dan za dnem.