Podaljški na špangiceSi želite dolge, goste in sijoče lase? Omislite si lasne podaljške. Obstaja več načinov podaljševanja las, in sicer z lasnimi podaljški na špangice, tape in lasnimi podaljški in microring lasnimi podaljški. Lasni podaljški na špangice so med najbolj priljubljenimi lasnimi podaljški, saj cenovno dostopnejši kot katerikoli drugi lasni podaljški pa tudi popolnoma enostavni za uporabo. Z lasnimi podaljški na špangice si lahko lase podaljšate v trenutku in imate tako daljše lase le ob posebnih priložnosti.

Lasne podaljške na špangice je mogoče popolnoma enostavno namestiti, in sicer s pomočjo špangic ali sponk, katere so prevleče s silikonom, kar onemogoča, da bi lasni podaljški med uporabi izpadli iz vaših naravnih las. Lasni podaljški na špangice so do vaših naravnih las izredno prijazni, saj jih je mogoče uporabljati na katerihkoli naravnih laseh. Tudi na lomljivih ali na poškodovanih laseh, saj lasne podaljške v lase vstavite s pomočjo špangice in tako na naravne lase ne delujete toplotno. Prav tako lasne podaljške na špangice ni potrebno posebno vzdrževati.

Lasne podaljške si na naravne lase lahko pripnete same in jih po uporabi tudi enostavno odstranite ter shranite za prihodnjo uporabo. Lasni podaljški na špangice so trpežni, saj so le-ti narejeni iz naravnih las. S katerimikoli lasnimi podaljški ne boste dosegle le dolžine vaših las, ampak boste ustvarite tudi prijeten volumen. Lasni podaljški so na voljo v bolje specializiranih frizerskih salonih kot tudi na spletu, v spletni trgovini Lasnipodalski123.si, kjer dobite kvalitetne lasne podaljške po izredno ugodnih cenah. Z lasnimi podaljški je učinek podaljševanja las takojšen, saj se v nekaj minutah iz kratkolaske prelevite v dolgolaso lepotico. V kolikor se vam bo ob pregledovanju ponudbe v spletni trgovini Lasnipodaljski123.si porajalo kakšno vprašanje, ga brez strahu zastavite usposobljenemu osebju, kateri vam bodo skušali svetovati in vam pomagati po najboljših močeh.